Σύμφωνα με έρευνα, οι γονείς λένε ψέματα για των ύπνο των παιδιών τους!

Την εικόνα του τέλειου παιδιού θέλουν να παρουσιάζουν οι περισσότεροι γονείς, γι΄αυτό και λένε ψέματα σχετικά με τις συνήθειες του παιδιού τους, όταν πρόκειται για την ώρα του ύπνου! Σύμφωνα με έρευνα του βρετανικού site ‘netmums’, το 45,8% των γονέων ισχυρίζεται ότι το παιδί του δεν ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας, κάτι που ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Επιπροσθέτως, το 61,7% των ερωτηθέντων έχει πει ψέματα σχετικά με το πόσο έχουν επηρεάσει οι συνήθειες ύπνου του παιδιού τους, το δικό τους

ύπνο. Η έρευνα αποκαλύπτει ότι παρά τα ξενύχτια, μέχρις ότου κοιμηθεί το παιδί, οι γονείς δεν παραδέχονται ότι η… «επιχείρηση» ύπνος είχε γίνει και για τους ίδιους δύσκολη διαδικασία και προσπαθούν να δώσουν μια μη-ρεαλιστική εικόνα των παιδιών τους, κυρίως επειδή πιστεύουν ότι οι ίδιοι κάνουν κάτι λάθος στην ανατροφή του.

Ένας στους πέντε γονείς αποκάλυψε ότι για να κοιμηθεί το παιδί του, κατέφυγε μέχρι και στη μέθοδο της… βόλτας με το αυτοκίνητο, ώστε το παιδί να κουραστεί και να καταλήξει στην αγκαλιά του Μορφέα!

Στην έρευνα συμμετείχαν 10.766 γονείς.

Keywords
Τυχαία Θέματα