Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη με τους Μελισσοκόμους της Δυτικής Αττικής

Με περίπου 60 μελισσοκόμους από την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής συναντήθηκε την Πέμπτη 22 Αυγούστου η Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αττικής, Σταυρούλα Δήμου στο πλαίσιο του Σεμιναρίου που διεξάγεται στην έδρα της αντιπεριφέρειας στην Ελευσίνα.

Κατά τη σύντομη παρέμβασή της η κ. Δήμου απευθυνόμενη στους μελισσοκόμους σημείωσε: «Θα ήθελα να σας καλωσορίσω στην Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής και στο σεμινάριο που έχει ήδη ξεκινήσει από χθες. Όπως έχετε ενημερωθεί το παρόν σεμινάριο

γίνεται στο πλαίσιο του προγράμματος βελτίωσης των συνθηκών παραγωγής και εμπορίας των προϊόντων μελισσοκομίας για το έτος 2013 και γίνεται με τη συνεργασία της ΠΑΣΕΓΕΣ και τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικής Αττικής και θα ήθελα με την ευκαιρία να ευχαριστήσω το Διευθυντή, Αποστόλη Τσιάμα και τις γεωπόνους Κωνσταντινίδου Μαρία και Καρούντζου Ευαγγελία».

Η κ. Δήμου σημειώσει ότι «στη δυτική Αττική έχουμε περίπου 250 μελισσοκόμους που άλλοι ασχολούνται εντατικά επαγγελματικά και άλλοι ημιεπαγγελματικά ή ακόμη και από χόμπι. Σε κάθε περίπτωση πάντως όσοι ασχολείστε με τη μελισσοκομία το κάνετε συνειδητά και με αγάπη για τη μέλισσα. Ίσως ο κλάδος της μελισσοκομίας να έχει και τους πιο “φανατικούς” αν μου επιτρέπεται η έκφραση υπηρέτες. Και για αυτό το λόγο, εν συγκρίσει με τους υπόλοιπους κλάδους της γεωργίας μας, πάει καλά και αποφέρει κέρδος στους μελισσοκόμους».

Διαβάστε περισσότερα στο greenweek.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα