Συνέχισε την παράδοση ο Λεβαδειακός στην Κρήτη

Τέταρτη σερί νίκη για το Λεβαδειακό στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» στην έδρα του ΟΦΗ και πρώτο του στο φετινό πρωτάθλημα επικρατώντας των Κρητικών με 2-0.  Από τη σεζόν 2007-2008 ο Λεβαδειακός φεύγει νικητής από την έδρα του ΟΦΗ και φέτος «έσπασε» και το φετινό αήττητο στο Γεντί Κουλέ που κρατούσαν οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου μέχρι τον απογευματινό αγώνα.

Οι Βοιωτοί επικράτησαν με 2-0 με γκολ

(45' του Μάρτινς, 53' αυτ. Κουρδάκης) και με αυτή τη νίκη οι παίκτες του Παράσχου έφτασαν τους 12 βαθμούς, πλησιάζοντας στον πόντο αυτούς του Νίκου Αναστόπουλου οι οποίοι είδαν απόψε την μπάλα να χτυπάει τρεις φορές στα δοκάρια του Γεντί Κουλέ (8' Σίσιτς, 25' Κουτσιανικούλης, 69' Βερόν).

Γήπεδο: "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας

Βοηθοί: Νικόλαος Φαντόπουλος, Κοσμάς Χαρίσης

Τέταρτος: Δημήτριος Θάνος

ΟΦΗ (Νίκος Αναστόπουλος): Γουναρίδης, Ζαχαράκης, Κουρδάκης, Σόουζα, Βάντο (60' Βιτώρος), Ιωαννίδης, Βερόν (81' Περογαμβράκης), Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης (60' Ζορμπάς) Σίσιτς, Παπάζογλου.

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος): Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Χοσέμι, Μεντί, Κόρμπος, Γεωργίου, Ζησόπουλος, Πόι (87' Ναπολεόνι), Μάρτινς, Μίλιεβιτς (46' Ακόστα), Βασιλείου (75' Λισγάρας).

Κίτρινες κάρτες: 38' Μίλιεβιτς

Keywords
Τυχαία Θέματα