Συνεχίζει τις εκπλήξεις η Βασιλεία

Δεν σταματάει να εκπλήσσει με την πορεία της η ομάδα της Βασιλείας, καθώς μετά τον αποκλεισμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τη φάση των ομίλων του Champions League, επικράτησε και της Μπάγερν Μονάχου εντός έδρας με 1-0 (86’).

Οι Ελβετοί οι οποίοι πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στο θεσμό τη φετινή σεζόν, έστειλαν στο «καναβάτσο» την Μπάγερν, παίρνοντας προβάδισμα για πρόκριση στους «8» της διοργάνωσης.

Το ματς ήταν απολαυστικό, ενώ και το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις,

αφ’ ενός λόγω των δύο δοκαριών της ομάδας της Βασιλείας (Ντράγκοβιτς 16’, Φράι 19’) και αφ ’ετέρου βάσει των χαμένων ευκαιριών των φιλοξενούμενων (κυρίως με τους Ριμπερί και Γκόμεζ).

«Ήρωας» της αναμέτρησης μπορεί να χαρακτηριστεί ο γκολκίπερ των γηπεδούχων, Γιαν Ζόμερ, καθώς με σωτήριες επεμβάσεις κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Τη «χαριστική βολή» πάντως στους «Βαυαρούς» έδωσαν οι δύο χρυσές αλλαγές του Φόγκελ, Ζουά και Στόκερ, με τον δεύτερο να εκμεταλλεύεται την ασίστ του συμπαίκτη του και να γράφει το τελικό 1-0 υπέρ της Βασιλείας, σκορ που αφήνει ανοιχτή την υπόθεση πρόκριση στη ρεβάνς του Μονάχου.

Keywords
Τυχαία Θέματα