Συνελήφθη για φοροδιαφυγή ο Βλάσης Σταθοκωστόπουλος

Ο γνωστός 65χρονος επιχειρηματίας Βλάσης Σταθοκωστόπουλος, ιδιοκτήτης πλήθους νυχτερινών κέντρων διασκέδασης και εστίασης συνελήφθη από την Οικονομική Αστυνομία για φοροδιαφυγή σήμερα το πρωί στη Γλυφάδα.

Όπως έδειξε έρευνα στους χώρους της εταιρείας στα νότια προάστια, οι αποδείξεις «κλωνοποιούνταν» μέσω υπολογιστή με ειδικό λογισμικό, ο οποίος επικοινωνούσε με τον κεντρικό μηχανισμό

έκδοσης αποδείξεων.

Εντοπίστηκαν συνολικά 13.671 επανεκδόσεις αποδείξεων, συνολικής καθαρής αξίας 79.793,30 ευρώ και αναλογούντα ΦΠΑ 18.352,60 ευρώ.

Σύμφωνα με την αστυνομία, είναι η πρώτη φορά που εντοπίζεται τέτοιος μηχανισμός επανέκδοσης αποδείξεων.

Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Παράλληλα, θα ενημερωθεί και η αρμόδια ΔΟΥ για την εφαρμογή της διοικητικής διαδικασίας και την επιβολή των προβλεπόμενων κυρώσεων.

Σημειώνεται, πως στον Όμιλο Βλάση Σταθοκωστόπουλου, ο οποίος είχε διατελέσει στο παρελθόν και πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, ανήκουν μεταξύ άλλων τα νυχτερινά κέντρα: Ακρωτήρι, Εν πλω, Βaraonda, Διογένης, Βocca Beach, Dia Noche, Άλιμος, Coast.

Keywords
Αναζητήσεις
vlasis stathokostopoulos
Τυχαία Θέματα