ΣΥΡΙΖΑ: Επικοινωνιακό πυροτέχνημα η αναδιοργάνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Ως «επικοινωνιακό πυροτέχνημα» χαρακτήρισε ο ΣΥΡΙΖΑ τις εξαγγελίες του υπουργού Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Ν. Δένδια, περί αναδιοργάνωσης της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής κατά την ομιλία του στη βουλή.

«Η εξαγγελία του υπουργού Δημόσιας Τάξης γίνεται με μεγάλη προχειρότητα για να εναρμονισθεί με τις πετσοκομμένες λειτουργικές δαπάνες των σωμάτων που έχουν επιβάλλει οι πολιτικές του μνημονίου», σχολίασε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Η

αξιωματική αντιπολίτευση αναφέρει ότι «η λειτουργία των υπηρεσιών μέχρι σήμερα στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στο φιλότιμο και τον επαγγελματισμό των στελεχών τους», αφού καλούνται να λειτουργήσουν «με καθηλωμένα επιχειρησιακά μέσα, με ανύπαρκτα μέσα αυτοπροστασίας, ακόμα και έλλειψη γραφικών».

«Η αναδιοργάνωση με τον τρόπο που εξαγγέλθηκε αντί να αυξήσει την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών θα τις απενεργοποιήσει νομοθετικά για να μην φαίνονται τα αποτελέσματα της πολιτικής τους», αναφέρει η Κουμουνδούρου προσθέτοντας ότι η δημόσια ασφάλεια πρέπει να απεμπλακεί «από τα μικροκομματικά και μικροπολιτικά παιχνίδια της κάθε κυβέρνησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα