ΣΥΡΙΖΑ: Κάλεσμα για μαζικές και ειρηνικές διαδηλώσεις

Κλίμα τρομοκράτησης διαβλέπει ο ΣΥΡΙΖΑ για τις αυριανές κινητοποιήσεις, ενόψει και της επίσκεψης Μέρκελ στην Ελλάδα.  Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης καλεί τον κόσμο να διαδηλώσει μαζικά και ειρηνικά αύριο, επισημαίνοντας ότι «τα πρωτοφανή μέτρα ασφαλείας στοχεύουν στο να δημιουργήσουν ένα γενικευμένο κλίμα τρομοκράτησης ενόψει των συγκεντρώσεων και αποτροπής του

κόσμου από να συμμετέχει σε αυτές».

Ο ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ότι «ο λαός δεν τρομοκρατείται, με μαζικό και ειρηνικό τρόπο θα διαδηλώσει ενάντια στη βαρβαρότητα της Ευρώπης των αγορών και του κεφαλαίου». Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ακόμη ότι «η αυριανή συγκέντρωση των συνδικάτων στο Σύνταγμα θα στείλει ένα μήνυμα σε όλη την Ευρώπη, ένα μήνυμα αντίστασης και δημοκρατίας. Αντίστασης στα μνημόνια της λιτότητας, του αυταρχισμού, της διάλυσης του κοινωνικού κράτους και των δικαιωμάτων των εργαζομένων».

Τέλος, αναφέρεται ότι «η μαζική και ειρηνική συμμετοχή στις διαδηλώσεις θα είναι η δυναμική απάντηση του ελληνικού λαού στα κοινά σχέδια της κυβέρνησης με την Γερμανίδα καγκελάριο, θα είναι ένα ηχηρό “όχι” στα νέα μνημονιακά μέτρα με τα οποία η πλειοψηφία της κοινωνίας είναι αντίθετη».

Keywords
Τυχαία Θέματα