ΣΥΡΙΖΑ: «Μήτρα της διαφθοράς και της διαπλοκής» η Νέα Δημοκρατία (βίντεο)

«Επίθεση» κατά μέτωπο εξαπολύει ο ΣΥΡΙΖΑ στο κυβερνών κόμμα, με αφορμή την καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου, στο στέλεχος της ΝΔ και πρώην Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Με ανακοίνωσή του, το γραφείου Τύπου της Κουμουνδούρου τονίζει:

«Δεν έχει περάσει πολύς καιρός

από την ημέρα που ο κ. Σαμαράς δήλωνε για το στέλεχος της ΝΔ και πρώην δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Παπαγεωργόπουλο ότι: “Θεωρώ ότι είναι ένας έντιμος άνθρωπος ο οποίος έχει προσφέρει απίστευτα πράγματα στην πόλη της Θεσσαλονίκης” (ΔΕΘ - 17/9/2011)».

Στο σημείο αυτό, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναρωτιέται: «Τα πιστεύει ακόμα και σήμερα αυτά ο κ. Σαμαράς; Παραμένει ακόμα στέλεχος της ΝΔ;»

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, καταλήγει: «Το σίγουρο πάντως είναι ότι η διαπλοκή και η διαφθορά στη χώρα μας έχουν ονοματεπώνυμο και η ΝΔ έχει αποτελέσει διαχρονικά τη μήτρα και της διαφθοράς και της διαπλοκής».

Το γραφείο Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης δίνει στη δημοσιότητα και βίντεο με τη στήριξη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στο πρόσωπο του Βασίλη Παπαγεωργόπουλου:

Keywords
Τυχαία Θέματα