Τ. Κουίκ: «Nα τελειώνουμε με τις μαφίες των συγκαλύψεων»

Επέστρεψε στην επικαιρότητα η «λίστα Λαγκάρντ» και με αφορμή το γεγονός, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Τέρενς Κουκίκ τόνισε την ανάγκη να υπάρξει κάθαρση του πολιτικού συστήματος και να αποδοθεί Δικαιοσύνη «με όνομα και επίθετο».

Από τη Χίο όπου και βρέθηκε, τόνισε πως «το 2013 κληρονόμησε λίστες. Πολλές λίστες. Τη λίστα Λαγκάρντ, τη λίστα Χριστοφοράκου που κανένα κόμμα της συγκυβέρνησης δεν τολμά να αξιώσει την παράδοσή της από τη

Μέρκελ στην ελληνική Δικαιοσύνη, τη λίστα των εμπλεκομένων στο μεγάλο σκάνδαλο της Proton Bank, τις λίστες των πιράνχας των CDS που πολεμάει μόνος του ο Πάνος Καμμένος και τη λίστα όλων εκείνων που εμπλέκονται στην εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας με αποκορύφωμα το ΦΕΚ 240».

Ο κ. Κουίκ σημείωσε επίσης: «αυτή τη νέα χρονιά πρέπει να τελειώνουμε με τις μαφίες των συγκαλύψεων», πρόσθεσε, επαναλαμβάνοντας το αίτημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων για αλλαγή όλων των συνταγματικών διατάξεων και των κανονισμών της Βουλής ώστε να μην υπάρχει κανενός είδους ασυλία για βουλευτές και μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου.

Τέλος, τόνισε ότι πρέπει να μπει τέλος στις «μαϊμού» Εξεταστικές Επιτροπές της Βουλής και όλα τα πολιτικά πρόσωπα να αποδίδουν λογαριασμό στην τακτική Δικαιοσύνη, όπως όλοι οι Έλληνες πολίτες.

Keywords
Τυχαία Θέματα