Τα Windows 8 είναι εδώ!

Πολύ αργότερα περιμέναμε την δοκιμαστική έκδοση, όμως η Microsoft έκανε την έκπληξη και κυκλοφόρησε σήμερα την έκδοση Release Preview των Windows 8, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα για μεταφόρτωση.

Η νέα έκδοση της επερχόμενης γενιάς των Windows φέρει αρκετές βελτιώσεις ασφαλείας και επιδιορθώσεις διαφόρων

κενών, προσφέροντας παράλληλα μεγαλύτερη σταθερότητα. Καθώς πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στην τελική τους κυκλοφορία, η ίδια έκδοση φέρει μεγαλύτερη συμβατότητα με τις εφαρμογές του νέου γραφικού περιβάλλοντος της Microsoft, το Metro UI.

Ακόμη στη νέα έκδοση του γνωστού λειτουργικού συστήματος έχουν ενσωματωθεί ορισμένες νέες λειτουργίες στην έκδοση του Internet Explorer για το Metro, ενώ ξεχωρίζει η νέα χειρονομία Flip ahead, για εύκολη εναλλαγή μεταξύ των ανοιχτών ιστοσελίδων.

Ακόμη το ανανεωμένο Flash, που έχει υλοποιηθεί με τη βοήθεια της Adobe με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας και περισσότερες επιλογές, με πολλαπλές οθόνες για μεγαλύτερη ευκολία στη χρήση τους.

Η λειτουργία Multitasking στο Metro εντυπωσιάζει, ενώ έχει βελτιωθεί, καθώς επιτρέπεται πλέον η παράλληλη εκτέλεση δύο εφαρμογών με την οθόνη να χωρίζεται στα δύο.

Τα Windows Release Preview κυκλοφορούν σε 13 γλώσσες, χωρίς όμως ακόμη να υποστηρίζεται η ελληνική. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Microsoft θα ολοκληρώσει την ανάπτυξη των Windows 8 την 1η Αυγούστου με την κυκλοφορία της έκδοσης RTM, ενώ αργότερα προς το τέλος της χρονιάς, θα γίνει και η επίσημη παρουσίαση.

Keywords
Τυχαία Θέματα