Τα μπούτια της Beyonce προκάλεσαν φρενίτιδα στα social media

Δουλειά δεν είχε ο διάολος με τα… μπούτια της Beyonce ασχολούνταν, θα μπορούσε να είναι ο εναλλακτικός τίτλος της είδησης. Η σταρ της R&B έκανε τα social media –με μπροστάρη το Instagram- να ασχολούνται με το συγκεκριμένο μέρος του σώματός της «θάβοντάς» την.

Το

έναυσμα δόθηκε από μια φωτογραφία που ανέβασε η 32χρονη στο Instagram. Τότε ξεκίνησε ο κακός χαμός για το thigh gap της, δηλαδή το κενό ανάμεσα στα μπούτια της, για το οποίο πληθώρα γυναικών ανά την υφήλιο χύνει τόνους ιδρώτα στα γυμναστήρια.

Το πρόβλημα με τη φωτογραφία της Beyonce ήταν το μήνυμα, που ενδεχομένως στέλνει με το thigh gap της, για το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις οι γυναίκες λιμοκτονούν και κάνουν διάφορες υπερβολές θέτοντας σε κίνδυνο της υγεία τους.

Επίσης, για να λέμε τα «σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη» η Beyonce όσο καλογυμνασμένο κορμί και αν διαθέτει, απέχει πολύ από τις αναλογίες 60-90-60 των μοντέλων, στα οποία συναντάται το κενό στους μηρούς ως επί το πλείστον. Στάζοντας φαρμάκι λοιπόν, πολλοί χρήστες των social media σχολίασαν ότι η πληθωρική Beyonce δεν γίνεται να έχει το κενό, άρα η φωτογραφία είναι προϊόν Photoshop.

«Αμάρτησε» για ένα thigh gap και αυτή…

Keywords
Τυχαία Θέματα