Τα είπε με «Περπέ» ο Σπανούλης

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο γκαρντ του Ολυμπιακού Βασίλης Σπανούλης με τον άσο του «τριφυλλιού» Στράτο Περπέρογλου, το συμβόλαιο του οποίου με τον Παναθηναϊκό έχει λήξει, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «SportDay». Ο «V-Span» φαίνεται να προσπαθεί να «ψήσει» τον Έλληνα φόργουορντ να μετακομίσει στο λιμάνι, απόφαση η οποία θεωρείται σίγουρα πολύ δύσκολη. Ο Σπανούλης είναι ο πλέον κατάλληλος να έχει άποψη για το θέμα, καθώς ο ίδιος έχει πραγματοποιήσει το ανάλογο δρομολόγιο

από ΟΑΚΑ προς ΣΕΦ.

Ο ίδιος ο διεθνής καλαθοσφαιριστής δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση όσον αφορά το μέλλον του, ενώ εκτός από τον Ολυμπιακό ενδιαφέρον υπάρχει και από την Ούνιξ Καζάν, εκεί όπου έχουν μετακομίσει οι πρώην συμπαίκτες του στο «τριφύλλι» Καϊμακόγλου και Βουγιούκας.

Το προσεχές πάντως διάστημα θα είναι γνωστό αν ο Στράτος Περπέρογλου θα ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με αυτόν του Βασίλη Σπανούλη, ή αν τελικά μείνει στα χαρτιά το σενάριο απόκτησης του από τους «ερυθρόλευκους». Μοιρασμένες είναι και οι πιθανότητες παραμονής του στους «πράσινους» και την νέα χρονιά.

Keywords
Τυχαία Θέματα