Τα “φαντάσματα” στο ημερολόγιο του ScottyBower

Ο Scotty Bower αποφάσισε στην ηλικία των 88 χρόνων να μιλήσει για τα φαντάσματα που τον στοιχειώνανε όλα αυτά τα χρόνια. Πρώην στρατιωτικός, προς τα τέλη του 1940 παρείχε «ερωτικές εξυπηρετήσεις» σε πολλούς καταξιωμένους σταρ της εποχής εκείνης.

Οι λίστες του περιλάμβαναν γυναίκες αλλά και άντρες. Μερικά ονόματα που πέρασαν από την ζωή του ήταν οι Cary Grant, Rock Hudson,

Vivien Leigh και Katharine Hebhurn.

Το βιβλίο του αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου. Όπως είπε ο ίδιος «Δεν μίλησα τόσο χρόνια γιατί δεν ήθελα να κάνω κακό σε αυτούς του ανθρώπους, πλέον η αλήθεια δεν μπορεί να τους πληγώσει και εγώ δεν πρόκειται να γίνω νεότερος. Τους άρεσε το σεξ όπως τους άρεσε, ποιος νοιάζεται;”

Πολλά από αυτά που είναι γραμμένα στο βιβλίο του “Full Service” είναι σοκαριστικά!

Ερωτικά σκάνδαλα με ηθοποιούς όπως ο bisexual Spencer Tracy, η ομοφυλόφιλη Katharine Hedburn, ο Δούκας και η Δούκισα του Windsor.

Η «καριέρα του» ξεκίνησε από την ηλικία των 23 και σταμάτησε όταν στις αρχές του 1980 εμφανίστηκε ο ιός του AIDS. Παντρεύτηκε το 1984.

Όπως είπε «η αρρώστια αυτή έδωσε ένα τέλος στην σεξουαλική απελευθέρωση που υπήρχε από την γέννηση του κινηματογράφου και μετά. Οι μέρες μου ήταν μετρημένες. Ηταν πολύ επικίνδυνο να παίζω αυτό το παιχνίδι!»

Keywords
Τυχαία Θέματα