Τα παλληκάρια της Καλλονής πάνε να κουρσέψουν τη Λειβαδιά!

Με προορισμό την Λειβαδιά αναχωρεί η Καλλονή για τον Κυριακάτικο αγώνα, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Superleague. Η ομάδα της Λέσβου θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, καθώς στις δυο τελευταίες αγωνιστικές με Αστέρα Τρίπολης και Ατρόμητο, δεν αποκόμισε κάποιο βαθμό αν και το έργο της δεν θα είναι καθόλου στην έδρα της Λειβαδιά και έχοντας την απουσία του Χωριανόπουλου, Γκαρσία και Αγρίτη.

Μετά από 6 αγώνες όπως γράφει το pamesprots.gr η ΑΕΛΚ έχει 9 βαθμούς, και διατηρείται

πάνω από το μισό του βαθμολογικού πίνακα, όμως αν θέλει να διατηρηθεί εκεί να μην μπει σε περιπέτειες και σε ενδεχόμενη εσωστρέφεια, πρέπει να αποσπάσει στη Λειβαδιά βαθμό ή βαθμούς, απέναντι στην ομάδα του πρώην παίκτη της, Κάνζι.

Ο τεχνικός της Γιάννης Μαντζουράκης, δεν θα έχει στη διάθεση του τον Γιώργο Χωριανόπουλο, ο οποίος συμπλήρωσε κίτρινες κάρτες. Ο δεξιός οπισθοφύλακας των «νεοφώτιστων» σε όλη την ποδοσφαιρική του καριέρα, είναι ο πρώτος σε αριθμό κίτρινων καρτών στην εκάστοτε ομάδα του, καθώς σε κάθε αγώνα παίζει με πάθος, και γι' αυτό άλλωστε ήταν από τους παίκτες που δεν έχασαν λεπτό γα την ώρα στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αναντικατάστατος λοιπόν Χωριανόπουλος θα δημιουργήσει πρόβλημα στον «Ρουμάνο» καθώς στην ομάδα δεν υπάρχει καθαρός δεξιός οπισθοφύλακας.

Οι διαθέσιμοι που μπορούν να αγωνιστούν σε αυτήν τη θέση είναι ο Νίκος Γάλας και ο Μιχάλης Κριπιντίρης, και η λογική λέει ότι ένας εκ των δυο θα καλύψει το κενό.

Σε ότι αφορά τον Γιόναν Γκαρσία και τον Ανέστη Αγρίτη έμειναν αμφότεροι εκτός αποστολής καθώς είναι ανέτοιμοι.

Η ομάδα της Λέσβου θα καταλύσει το Σαββάτο σε ξενοδοχείο για την ξεκούραση της.

Η αποστολή: Σιδεράκη, Χογκ, Γάλα, Ποντάνι, Λεάντρο Πίντο, Αναστασιάδη, Γκάσιτς, Κριπιντίρη, Λαμπρόπουλο, Φαρία, Λεοζίνιο, Βλαστέλλη, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκη, Μανούσο, Χουανλού, Καζάκη, Περόνε και Λίμα.

Το πλάνο της Καλλονής:

O «Ρουμάνος» τεχνικός των Καλλονιατών αναμένεται να παρατάξει την ομάδα όπως και στις έξι πρώτες αγωνιστικές.

Με σύστημα 4-2-3-1, και με επιθετικούς προσανατολισμούς, κόντρα στον Λεβαδειακό, θα επιδιώξει ένα θετικό αποτέλεσμα που θα την διατηρήσει στις υψηλές θέσεις.

Ο Σιδεράκης αναμένεται να είναι κάτω από τα δοκάρια, και μπροστά του οι τέσσερις που θα πλαισιώσουν την αμυντική γραμμή θα είναι (από αριστερά) οι Ποντάνι, Αναστασιάδης, Πίντο και (Γάλας ή Κριπιντίρης).

Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι οι Φαρία και Μαρσέλο.

Μπροστά τους θα βρίσκεται σε οργανωτικό ρόλο ο Λεοζίνιο, έχοντας δεξιά του τον Μανούσο και αριστερά τον Χουάνλου.

Στην αιχμή της επίθεσης θα επιλεχθεί ένας εκ των Καζάκη και Περόνε.

Keywords
Τυχαία Θέματα