Τα παραλειπόμενα της βραδιάς του Σαββίδη για τον ΠΑΟΚ!!!

Ο Ιβάν Σαββίδης σκλάβωσε τους περίπου 360 προσκεκλημένους του στην γιορταστική εκδήλωση του. Πρώτος πήγε στο «Stage» (ιδιοκτησίας του πρώην αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ηλία Βιολίδη) και τελευταίος έφυγε. Πήρε τα κλειδιά, κατά πως λέμε. Επιστάτησε προσωπικά στα πάντα για τους πάντες. Είχε μάλιστα, ζητήσει και Πόντιο λυράρη για την προσθήκη στο πρόγραμμα της Πέγκυ Ζήνα παραδοσιακής μουσικής. Ο Ιβάν Σαββίδης (ευτυχώς για εθνικό συμφέρον …) είναι απίστευτα προσηλωμένος στις παραδόσεις. Κι απύθμενα πιστός (ευτυχώς

για τη θρησκεία μας …) στην Ορθοδοξία.

Όπερ κι εγένετο φυσικά, η επιθυμία του. Για 40 λεπτά οι Πόντιοι αλλά κι οι λοιποί προσκεκλημένοι απόλαυσαν την πανδαισία των μουσικών και των χορών τους! Ήταν πάντως, μια διαφορετική βραδιά αυτή του Σαββάτου 22.12.12 για την οικογένεια του «δικέφαλου» . Με πρωτοβουλία του προέδρου της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη οργανώθηκε έτσι, ώστε να γιορτάσουν η ΠΑΕ, η ΚΑΕ κι ο Ερασιτέχνης ενιαία. Είχε δε, απόλυτη επιτυχία η επιλογή του.

Δεν ήταν τυχαία … Ήταν ενδεικτική του πνεύματος του για το ενιαίο ΠΑΟΚ η επιλογή των πρώτων τραπεζιών. Στα κεντρικά τραπέζια (ήταν όλα 8άρια) καθόταν ο Ιβάν Σαββίδης στο ένα κι ο Θανάσης Κατσαρής στο άλλο, με τους στενούς συνεργάτες του. Και στα άλλα: Προσωπικοί συνεργάτες και φίλοι του Ιβάν Σαββίδη, η Μαρία Γκοντσάρεβα κι ο Ζέρμαν Τσισιακόφ, η διοίκηση του ερασιτέχνη ΠΑΟΚ, διοίκηση της ΚΑΕ, η διοίκηση της ΠΑΕ με το Ζήση Βρύζα κι επιτελείς της!

Στην γιορταστική εκδήλωση - της οποίας την ευθύνη συντονισμού είχε ο Άλκης Μαυροφρύδης – λέγεται, ότι προσκλήθηκε κι ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Εάν τούτο επιβεβαιωθεί, ο τέως πρόεδρος δεν παρέστη …

Στην ομιλία του ο Ιβάν Σαββίδης ήταν μία στο καρφί και μία στο πέταλο αναφερόμενος στα αγωνιστικά θέματα. «Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους παίκτες μας», είπε σε μία αποστροφή της. «Όποιος δεν κάνει, φεύγει από τον ΠΠΑΟΚ» είπε σε μία άλλη. Οι παίκτες με τον Γιώργη Δώνη και τους συντρόφους της καθόταν στην δεύτερη σειρά (υπερυψωμένη) των τραπεζιών στην καρδιά του «Stage».

Επίσης ο «τσάρος» αποκάλυψε την προσωπική συζήτηση του με τον Αντώνη Σαμαρά. Την υποβολή του αιτήματος του, να εξοφλήσει άμεσα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τα πρωτογενή χρέη της. Αναφέρθηκε δε, και στην κατασκευή νέου προπονητικού κέντρου – κατά πάσα πιθανότητα - στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ξέφυγε από τη συνήθεια του. Είχε μαζί του το τσάι του. Από αυτό έπινε σε όλη την διάρκεια της γιορταστικής εκδήλωσης. Δεν βάζει γουλιά αλκοόλ στο στόμα του. Κι έραινε με άνθη την Πέγκυ Ζήνα. Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα τον ευχαριστούσε με υποκλίσεις της.

Το κόστος για τους περίπου 360 προσκεκλημένους (κατ αρχήν είχαν υπολογίσει 250!) καλύπτει ο Ιβάν Σαββίδης. Δόθηκαν εντολές στην διεύθυνση του «Stage» (ιδιοκτησίας του πρώην αντιπρόεδρου της ΠΑΕ Ηλία Βολίδη) για απ ευθείας εξόφληση από το «τσάρο» χωρίς έστω και την ελάχιστη εμπλοκή του ΠΑΟΚ!

Τη σύμπτωση αυτή με την επιλογή της επιχείρησης του Ηλία Βιολίδη έσπευσαν κάποιοι, να παρεξηγήσουν. Κακώς! Και τούτο επειδή το πρόγραμμα της Πέγκυ Ζήνα είναι το «number one» σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Αυτό είχε ζητήσει ο Ιβάν Σαββίδης χωρίς να γνωρίζει με του Ηλία Βιολίδη. Επίσης επειδή ήδη το χρέος του Ηλία Βιολίδη στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ τακτοποιήθηκε με την ανάληψη του κόστους ανακατασκευών στην Τούμπα 167.000 ευρώ. Δόθηκαν εξηγήσεις, για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις!

Η βραδιά ήταν υπέροχη για όλους. Τα φώτα έσβησαν περίπου στις 4 το πρωί. Η λάμψη όμως, της πρωτοβουλίας του Ιβάν Σαββίδη έμεινε άσβεστη. Το γεγονός είναι πρωτοφανές και μοναδικό για τα δεδομένα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ!

Έξω από το «Stage» βρέθηκαν feuille volant (σε διάσταση χαρτιού Α4 , τυπωμένα και στις δύο όψεις) με συνθήματα κατά μελών και στελεχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Αλλά και με παροτρύνσεις για την απαλλαγή της από αυτούς σε Ιβάν Σαββίδη και Μαρία Γκοντσάρεβα!

πηγή: pamesports.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα