Τα πρώτα τους φιλικά δίνουν οι αιώνιοι

Στην Αυστρία θα δώσει το πρώτο του φιλικό σήμερα ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Σπαρτάκ Μόσχα του Ουνάι Έμερι (19:00, Novasports 1). Σήμερα είναι προγραμματισμένο και το φιλικό του Παναθηναϊκού με την ρωσική Κράσνονταρ (19:00, OTESport2). Για το “τριφύλλι” αυτή θα είναι η δεύτερη φιλική αναμέτρηση.

Στον Ολυμπιακό

ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει την ευκαιρία να διαπιστώσει πόσο οι παίκτες έχουν αφομοιώσει αυτά που τους έχει πει αυτές τις μέρες και πόσο ανταποκρίνονται στα νέα συστήματα, στη μετά-Βαλβέρδε εποχή. Το πρόβλημα για τον Πορτογάλο τεχνικό είναι οι πολλές απουσίες, λόγω τραυματισμών ή της συμμετοχής των διεθνών στο Euro 2012. Συγκεκριμένα, ο 38χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τους τραυματίες Μιραλάς, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Αβραάμ Παπαδόπουλο, τον ανέτοιμο Ζαραδούκα και τους Χολέμπας, Τοροσίδη, Μανιάτη, Φετφατζίδη και Μήτρογλου, οι οποίοι ήταν στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.
Για τον Παναθηναϊκό Ο Φερέιρα ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να το δουν το φιλικό σαν επίσημο, καθώς δεν αργούν τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο «πονοκέφαλος» του Πορτογάλου είναι η διάταξη της άμυνας και ιδιαίτερα στο κέντρο, καθώς ο Μπουμσόνγκ δεν προπονήθηκε λόγω ενός σφιξίματος στην γάμπα, ο Βελάσκες είναι αμφίβολος, ενώ ο Πίντο προέρχεται από διάστρεμμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα