Τα social sites έχουν μπει για τα καλά στη ζωή των γυναικών...

Ολοένα και περισσότερες έρευνες σχετικές με τα κοινωνικά δίκτυα «ρίχνουν φως» στο πόσο επηρεάζουν τη ζωή μας, καθώς έχουν εισβάλλει για τα καλά σε αυτή! Χαρακτηριστικά είναι τα αποτελέσματα μιας έρευνας, στην οποία συμμετείχαν 1.020 γυναίκες, καθώς το 57% αυτών παραδέχθηκε ότι θ α προτιμούσε να «παραγκωνίσει» το σεξ, παρά να μην έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο!

Η έρευνα έδειξε ότι το 2% των γυναικών έχουν σταματήσει τους συντρόφους τους κατά τη διάρκεια του σεξ, μόνο και μόνο για να τσεκάρουν το Facebook ή να κάνουν κάποιο tweet,

ενώ το 40% των ερωτηθέντων παραδέχθηκε ότι έχει χρησιμοποιήσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για να φλερτάρει με κάποιον και το 1/6 αυτών μάλιστα «κεράτωσε» τον σύντροφό του!

Αν η επιρροή των social media νομίζετε ότι σταματάει εκεί, τότε είστε γελασμένοι! Σχεδόν τα 2/3 των γυναικών παραδέχθηκε ότι χρησιμοποιεί το facebook για να παρακολουθεί τη ζωή ενός πρώην, ενώ το 1/3 έχει στους «φίλους» έναν πρώην, με τον οποίο ελπίζει να… αναθερμάνει τη σχέση του! Τέλος, ένα ποσοστό 58% παραδέχθηκε ότι έχει παρακολουθήσει το προφίλ της νέας κοπέλας του πρώην του!

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα