Τα τελευταία προγνωστικά για τα Oscar

Μία ανάσα βρισκόμαστε πριν από την φετινή 85η απονομή των πολυθρύλητων βραβείων Όσκαρ της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, η οποία διεξάγεται σήμερα (η τελετή θα ξεκινήσει στις 3 τα ξημερώματα προς Δευτέρα 25/2, ώρα Ελλάδος).

Παρουσιαστής θα είναι ο συμπαθής δημιουργός της δημοφιλούς καρτούν σειράς «Family Guy», Σεθ ΜακΦαρλέιν.

Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τη μεγάλη βραδιά το koolnews.gr

παρουσιάζει τα φαβορί για να «σηκώσουν» το χρυσό αγαλματίδιο σύμφωνα με τις αποδόσεις που δίνουν οι bookmakers .

Τα προγνωστικά είναι δύσκολα, αλλά μετά από έρευνα των αποδόσεων της PlayBet.com, διακρίνουμε τις τάσεις και μεταφέρουμε το κλίμα που επικρατεί.

Όσκαρ Καλύτερης ταινίας

Το «Argo» του Μπεν Άφλεκ παρουσιάζεται ως το μεγάλο φαβορί για να πάρει το Όσκαρ καλύτερης ταινίας, με το «Λίνκολν» να βρίσκεται στη δεύτερη θέση, σύμφωνα με τη στοιχηματική εταιρία Playbet.com.

Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας

Ως αδιαφιλονίκητο φαβορί, σύμφωνα με την Playbet.com, προβάλει ο Στίβεν Σπίλμπεργκ με το Λίνκολν. Ακολουθεί ο Αγκ Λι, με το «Η ζωή του Πι». Οι υπόλοιπες υποψηφιότητες ακολουθούν με μεγάλη διαφορά.

Όσκαρ Α’ ανδρικού ρόλου

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις είναι σαν να έχει βάλει το αγαλματίδιο στην προθήκη με τα τρόπαια στο σπίτι του. Ο… «Αβραάμ Λίνκολν» μοιάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί, έχοντας στην πλάτη του –και σε μεγάλη απόσταση- τον Χιου Τζάκμαν που πρωταγωνιστεί στο Les Miserables.

Όσκαρ Α’ Γυναικείου ρόλου

Η Τζένιφερ Λόρενς (Οδηγός Αισιοδοξίας) είναι το φαβορί για να σηκώσει τον «θείο Όσκαρ», σύμφωνα με την Playbet.com, με την Εμανουέλ Ρίβα του Amour, να ακολουθεί έχοντας σαφώς πολύ λιγότερες πιθανότητες.

Όσκαρ Β’ ανδρικού ρόλου

«Μάχη» προβλέπεται στη συγκεκριμένη κατηγορία. Και αυτό γιατί ο Τόμι Λι Τζόουνς (Λίνκολν) «μονομαχεί» με τον Κρίστοφ Βαλτς (Django Unchained) και από κοντά βρίσκεται ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο (Οδηγός Αισιοδοξίας) και λίγο πιο μακριά ο Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν με το «The master»!

Όσκαρ Β’ γυναικείου ρόλου

Εδώ τα πάντα φαίνονται ξεκάθαρα… Η Αν Χαθαγουέι (Les Miserables) λογικά προετοιμάζει το νικητήριο λόγο της, αφού φαίνεται πως θα ανέβει στο πόντιουμ των φετινών Όσκαρ. Πολύ μακριά η Έλεν Χαντ με το The Sessions.

Τα ξημερώματα της Δευτέρας θα γνωρίζουμε και τους νικητές κι άλλη μία λαμπερή Οσκαρική γιορτή θα έχει περάσει στην ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα