Τα βλέμματα στο Ντα Λουζ

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις υποχρεώσεις του στο Champions League και επισκέπτεται την Πορτογαλία καθώς θα τεθεί αντιμέτωπος με την Μπενφίκα (21:45, Δ.Τ.). Οι «ερυθρόλευκοι», σε περίπτωση νίκης θα αγκαλιάσουν την πρόκριση στους «16» της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ο προπονητής των Πειραιωτών, Μίτσελ, θα παρατάξει την ομάδα με ελάχιστε αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα των Βρυξελλών με την Άντερλεχτ.


Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Ρομπέρτο, ο οποίος από δεξιά προς αριστερά θα έχει τους Μανιάτη, Μανωλά, Σιόβα και Χολέμπας. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Σάμαρης και Εντινγκά, με τον Βάις και τον Φουστέρ στα άκρα. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν οι Σαβιόλα και Μήτρογλου.
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Παπαδόπουλος, Μεντζανί, Κάμπελ, Ολαϊτάν, Γιαταμπαρέ και Χουτεσιώτης.

Στην αντίπερα όχθη, με σύστημα 4-2-3-1 σκοπεύει να παρατάξει ο Ζόρζε Ζεσούς την Μπενφίκα. Την εστία των «αετών» θα υπερασπιστεί ο Αρτούρ. Στην άμυνα θα παίξουν οι Μάξι Περέιρα, Λουιζάο, Γκαράι και Σικέιρα.
Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Ένσο Πέρες και Μάτιτς, με τους Όλα Τζον, Λίμα και Γκαϊτάν. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Καρντόσο. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Λόπες, Αλμέιδα, Γκόμες, Τζούρισιτς, Ροντρίγκο, Αμορίμ και Καβαλέιρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα