Τα ζώδια σήμερα – Σάββατο 4 Απριλίου

Κριός

Βάλτε τα δυνατά σας για να προστατέψετε τη φήμη σας. Οι συναναστροφές σας με αμφιβόλου ποιότητας άτομα (ξέρετε καλά ποιούς εννοώ) μπορεί να σας χάρισαν μερικές στιγμές ένοχου γέλιου, αλλά εγκυμονούν πολλούς κινδύνους. Προσοχή στους σεληνιασμένους Αιγόκερους που τους φταίνε οι πάντες και τα πάντα. Καλύτερα να μη βρεθείτε στο δρόμο τους.

Ταύρος

Μην εγκαταλείψετε τη σημερινή δουλειά, όσο βαρετή κι αν είναι. Η αναβολή απλά θα προσθέσει ένα λιθαράκι στον αυριανό φόρτο. Οι μάχες που αναδύονται στην επιφάνεια αυτό το Σαββατοκύριακο είναι πολλές αλλά πρέπει να διαλέξετε

σοφά τη δική σας. Ευεργετική η επίδραση του Κρόνου, που διευρύνει όσο πρέπει τους ορίζοντές σας.

Δίδυμος

Η καλοτυχία, που ξεκινάει από τον έβδομο οίκο, διαχέεται ακόμα και στους πιο προβληματικούς τομείς της ζωής σας δίνοντας αν όχι λύσεις, αρκετές θετικές προοπτικές. Μην τα θέλετε όλα με την μια- αφήστε τα πράγματα να κυλήσουν ομαλά. Αναμένετε γκρίνιες από τον/τη σύντροφο. Πρέπει δυστυχώς να παίξετε τον ρόλο του ψυχολόγου- εξομολογητή.

Καρκίνος

Έχετε πολλά να κερδίσετε σε επίπεδο διαπροσωπικής σχέσης από ένα άτομο της δουλειάς σας. Δεν είναι συνετό να περιορίσετε τις επαφές σας αμιγώς στα εργασιακά, ακόμη κι αν αυτή είναι πάγια τακτική. Κάντε μια εξαίρεση αυτή τη φορά. Ο Ερμής φέρνει φουρτούνες στα οικογενειακά και θα κληθείτε για πολλοστή φορά να διαδραματίσετε πυροσβεστικό ρόλο.

Λέων

Σκεφτείτε τι κάνετε λάθος και σταματήστε να κατηγορείτε τους άλλους για κάθε αναποδιά. Στην πραγματικότητα ξέρετε καλά τι σας γίνεται αλλά μερικές φορές η διαρκής άμυνα θολώνει λίγο την ορθή σας κρίση. Σε πολύ καλή πορεία οι σχέσεις σας με τους Διδύμους. Φαίνεται πως τα προβλήματα των περασμένων ημερών επιλύθηκαν και οι ερωτικές προσδοκίες σας θα ευοδοθούν.

Παρθένος

Ειδικά το Σάββατο πρέπει να αγνοήσετε την απαισιοδοξία που διακατέχει τους γύρω σας και να απολαύσετε κάθε θετική ευκαιρία. Η Αφροδίτη σας στέλνει ερωτικά σημάδια σε ένα περιβάλλον νεανικό και αθώο και η πρέπουσα στάση σας σίγουρα δεν είναι η μουντή και ασήκωτη διάθεση. Ελέγξτε για απλήρωτους λογαριασμούς και εκκρεμείς υποθέσεις.

Ζυγός

Η διαίσθησή σας βρίσκεται στο εβδομαδιαίο της peak. Τώρα περισσότερο από ποτέ καταλαβαίνετε ό, τι δεν λέγεται, αλλά δυστυχώς δεν μπορείτε να μιλήσετε ανοιχτά. Βγάλτε τα συμπεράσματά σας και κρατήστε τα στο μυαλό για όσο θα χρειαστεί. Η κατάσταση με έναν συγκεκριμένο Ταύρο έχει ξεφύγει και ήρθε η ώρα να θέσετε τα δικά σας όρια.

Σκορπιός

Δεν χρειάζεται να σας αγχώνει η ύφεση στα επαγγελματικά- η τροπή αυτή είναι φυσιολογική και αναμενόμενη. Δεν αξίζει τον κόπο να επηρεάζεστε αρνητικά από κάτι που δεν μπορείτε να ελέγξετε ούτε καν έμμεσα. Αντιμετωπίστε ένα ζήτημα εμπιστοσύνης που ανακύπτει με αντικειμενικότητα. Μην κάνετε τη χάρη σε μερικούς που πιστεύουν ότι άγεστε και φέρεστε από την εμπάθειά σας.

Τοξότης

Μήπως παραήσασταν αυστηροί χθες; Δεν είναι αργά να ανακαλέσετε μερικά από τα πράγματα που είπατε- υπάρχει ακόμα καιρός για μια συναισθηματική βελτίωση, αρκεί να τη θελήσετε. Μην παρασύρεστε από παροδικούς εραστές σε κρίσιμα ζητήματα. Καλύτερα να κρατήσετε κάποια πράγματα μακριά από τη σφαίρα επιρροής προσώπων που δεν θα ξαναδείτε ποτέ.

Αιγόκερως

Αυτός που προσπαθεί να κρατήσει επαφή μαζί σας με χαζά μηνύματα και ανούσιες κλήσεις ας καταλάβει πως πρέπει να τα παρατήσει. Χρειάζεστε κάποιον δίπλα σας και όχι στην άλλη μεριά του ακουστικού. Ο Δίας σας εξοπλίζει με την απαραίτητη υπομονή για να διδάξετε σε κάποιον μικρότερο κάτι που μπορεί να μάθει μόνο από σας. Μήπως κάπως έτσι σας ξυπνάει το μητρικό/πατρικό φίλτρο;

Υδροχόος

Ο Ποσειδώνας σας επηρεάζει θετικά, χαρίζοντάς σας δημιουργικότητα και κέφι. Διοχετεύστε τις δυνάμεις σας σε κατευθύνσεις που αξίζουν και μην αναλωθείτε για ακόμη μια φορά σε άτομα που σας χρησιμοποιούν είτε για να προβληθούν, είτε για να τονώσουν το εγώ τους. Οι επαγγελματικές ευκαιρίες είναι αρκετές, αλλά δεν πρέπει να φανείτε απεγνωσμένοι.

Ιχθύς

Καλώς ή κακώς οι σωστές γνωριμίες παίζουν πάντα καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη των πραγμάτων. Απολαύστε τους καρπούς των έντιμων δημοσίων σχέσεών σας χωρίς τύψεις. Ξέρετε καλύτερα από τον καθένα αν αδικήσατε κάποιον ή όχι. Μην απολογείστε για τίποτα. Βελτίωση στα ερωτικά σας- κάποιος γυρνάει πίσω σαν την βρεγμένη γάτα. Αλήθεια, εκπλήσσεστε;

Πηγή: www.lifo.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα