«Τελικός» με Μακάμπι

Να επαναλάβει την εμφάνιση του τέταρτου ματς της σειράς στο Τελ Αβίβ κόντρα στη Μακάμπι, θέλει απόψε η ομάδα του Παναθηναϊκού στο κατάμεστο ΟΑΚΑ (21:45), «σφραγίζοντας» έτσι το εισιτήριο για το Final 4 της Ευρωλίγκα στην Κωνσταντινούπολη.

Οι «πράσινοι» θέλουν να βγάλουν στο παρκέ το χαρακτήρα πρωταθλητή που έδειξαν και στο Ισραήλ, κάνοντας

το 3-2 στη σειρά. Η ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει την ευκαιρία μπροστά σε 20.000 φίλους της, να εξασφαλίσει την πρόκριση σε Final 4 για ενδέκατη φορά στην ιστορία της, επιθυμώντας να ράψει το έβδομο αστέρι στη φανέλα της.

Το έργο βέβαια του «τριφυλλιού» δεν θα είναι εύκολο, καθώς η Μακάμπι θα «πεθάνει» στο παρκέ για να είναι αυτή παρούσα στο ραντεβού στις 11 Μαΐου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο Final 4 της Πόλης.

Οι παίκτες της Μακάμπι δείχνουν να έχουν ξεπεράσει το σοκ της εντός έδρας ήττας της περασμένης Πέμπτης και θα αγωνιστούν με αποφασιστικότητα για την νίκη-πρόκριση. Η ομάδα του Ντέιβιντ Μπλατ θέλει να επαναλάβει την προ δύο εβδομάδων επικράτηση στο ΟΑΚΑ, εμφάνιση που θα της χαρίσει το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι διαιτητές που θα διευθύνουν τον «τελικό» των δύο ομάδων θα είναι οι Ιταλοί Γκουερίνο Τσέρεμπουχ και Τολγκά Σαχίν και ο Κροάτης Σρέτεν Ράντοβιτς.


Keywords
Τυχαία Θέματα