ΤεσσΑΡΗ με θέα

Με χατ-τρικ του φοβερού Μάρκους Μπεργκ και άλλο ένα του Κλωναρίδη, ο Παναθηναϊκός σε εορταστική ατμόσφαιρα στη Λεωφόρο νίκησε 4-1 τον Άρη (σκόρερ ο Μανιάς). Χαμένο πέναλτι για τους κίτρινους στο 1-0, που παραμένουν σε δεινή θέση.

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, που έκανε το πρώτο του χατ-τρικ, ο Παναθηναϊκός με την... αύρα της αήττητης πρωταθλήτριας

ομάδας του 1964 που βραβεύτηκε πριν από τον αγώνα, νίκησε 4-1 τον Άρη που βλέπει τα περιθώρια για παραμονή να στενεύουν και άλλο. Οι πράσινοι αποζημίωσαν τον κόσμο που ήρθε στη Λεωφόρο να τους αποθεώσει για το 0-3 στο "Καραϊσκάκη", με τον Σουηδό να γίνεται σύνθημα!

Τρία γκολ και χαμένο πέναλτι!

Με επιθετικούς προσανατολισμούς μπήκαν οι γηπεδούχοι, πιέζοντας από το ξεκίνημα και τον Άρη καθαρά να έχει προσήλωση στην άμυνα. Οι πράσινοι απείλησαν με Κουτρουμπή (κεφαλιά), Αμπέντ και Μπεργκ, με τους κίτρινους στο 4` να έχουν μια καλή στιγμή με την μπαλιά του Τάτου που καθάρισε ο Κοτσόλης. Η πίεση των γηπεδούχων υποχώρησε μετά το πρώτο 15λεπτο, αν και εξακολουθούσαν να ελέγχουν το ματς.

Οι πράσινοι ανέβασαν και πάλι στροφές και στο 27` ο Μπεργκ με προβολή από ωραία σέντρα του Νάνο από αριστερά έκανε το 1-0! Νωρίτερα, οι παίκτες του Αναστασίου είχαν "προειδοποιήσει" με τους Πράνιτς και Κλωναρίδη, ενώ στο 24` ο Θάνος θα μπορούσε να υποδείξει πέναλτι για χέρι του Γιαννίτση. Το πρέσινγκ των κιτρίνων ψηλά δυσκόλεψε τους πράσινους και αφού ο Άρης άρχισε να πατάει περιοχή, στο 34` ο διαιτητής είδε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μέντες στον Οικονομόπουλο. Ο Τάτος το εκτέλεσε, αλλά ο Κοτσόλης έπεσε στη γωνιά του και απέκρουσε!

Ο μέσος των κιτρίνων πήρε το αίμα του πίσω στο 40`. Έκανε το φάουλ από αριστερά, ο Κοτσόλης απέκρουσε αλλά ο Μανιάς πήρε το "ριμπάουντ" και ισοφάρισε! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν χάσει τη συγκέντρωσή τους, αλλά στο 45` κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα με πολύ ωραίο γκολ! Φοβερό τακουνάκι του Μπεργκ, έβγαλε την κάθετη στον Ζέκα, ο Πορτογάλος έκανε το γύρισμα στον Κλωναρίδη κι αυτός από κοντά σημείωσε το 2-1!

Mαγεία Μπεργκ!

Όπως και στο πρώτο μέρος, ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά και προηγήθηκε με 3-1! Μετά από φάση διαρκείας στην εστία του Άρη στο 56`, ο Ζέκα έκανε το γύρισμα με σέντρα-σουτ, η μπάλα έφτασε στον Μπεργκ και ο Σουηδός με πολύ ωραία κεφαλιά σκόραρε! Οι γηπεδούχοι ήλεγχαν το ματς αλλά πίσω είχαν θέματα, όπως φάνηκε και στη φάση του Τάτου στο 65`. Από `κείνο το σημείο κι έπειτα ο ρυθμός έπεσε, όμως ο Μπεργκ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη! Στο 74` ο Αμπέντ έκανε το γύρισμα και ο Σουηδός με πολύ όμορφο τακουνάκι έκανε το 4-1, φτάνοντας στο χατ-τρικ!

Ο Αναστασίου έκανε αλλαγές, περνώντας Δώνη και Καρέλη, με τον Παναθηναϊκό να αναζητά και πέμπτο γκολ, δίχως τελικά να αλλάξει κάτι ως το τελευταίο σφύριγμα του Θάνου.

πηγη:sportdog

Keywords
Τυχαία Θέματα