Θ. Τζήμερος για ΣΥΡΙΖΑ: Οι Αριστεροί αυτού του τύπου εκτίθενται!

Για τις διαδικασίες συγκρότησης κυβέρνησης συνεργασίας μίλησε ο πρόεδρος του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θάνος Τζήμερος. Όπως είπε στο ΣΚΑΪ ο κ. Τζήμερος, το κόμμα του οποίου συγκέντρωσε 2,15%, «το μείζον θέμα για τη χώρα είναι να συνεργαστούν αυτοί που μπορούν να κάνουν κυβέρνηση».

Ο επικεφαλής της «Δημιουργίας Ξανά» επισήμανε ότι «περνάμε σε μια άλλη πολιτική περίοδο που τα μεγάλα κόμματα κυρίως θα πρέπει να συνεργάζονται» και πρόσθεσε ότι το κόμμα του είχε

δείξει διάθεση συνεργασίας αλλά με συγκεκριμένο περιεχόμενο και όρους. «Δεν έγιναν αποδεκτοί, δεν συνεργαστήκαμε, οι ίδιο όροι ισχύουν και τώρα», σχολίασε σχετικά.

Σε ερώτηση, τέλος, για το αν θα πρέπει να δεχτεί ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, την ψήφο ανοχής ΠΑΣΟΚ - ΝΔ, δήλωσε: «Οι Αριστεροί αυτού του τύπου εκτίθενται όταν φτάνουν κοντά στην εξουσία, γιατί όλη τους η στρατηγική, όλο τους το ‘’σκεπτικό’’ γιατί δεν βλέπω σκέψη στο ‘’διαμαρτύρομαι για όλα υπόσχομαι τα πάντα’’, όταν όμως έρθει η ώρα να του πουν φτιάξ’ τα, εκεί δυσκολεύονται''».

Keywords
Τυχαία Θέματα