Θ. Τζήμερος: Παραιτείται από πρόεδρος της Δημιουργίας, Ξανά!

Στην παραίτησή του από τη θέση του επικεφαλής του νεοσύστατου κόμματός του «Δημιουργία, Ξανά!» προτίθεται να προχωρήσει ο Θάνος Τζήμερος, όπως τουλάχιστον δήλωσε στη διαδικτυακή τηλεόραση Focus Web TV.

Παράλληλα, ο κ. Τζήμερος προανήγγειλε πανελλήνιο συνέδριο στις 8-9 Δεκεμβρίου 2012, το οποίο θα αναδείξει τη νέα

ηγεσία, όπου θα θέσει εκ νέου υποψηφιότητα.

Συν τοις άλλοις, μαζί με τον ίδιο θα παραιτηθούν από τις θέσεις τους και όλα τα μέλη στα όργανα του κόμματος, ώστε οι ίδιοι ψηφοφόροι της Δημιουργίας Ξανά! να εκλέξουν νέα ηγεσία.

Εξάλλου, ο κ. Τζήμερος παραδέχθηκε ότι «ήταν λάθος επικοινωνιακά η σύμπραξη με τη Δράση» και ανέφερε σχετικά με τα αιτία της αποτυχίας να μπει το κόμμα του στη Βουλή: «Το μεγαλύτερο κακό έγινε από 10-15 άτομα ,μέσα από τα σπλάχνα του κόμματος ,που θεώρησαν ότι έπρεπε να διεκδικήσουν τα 10 λεπτά δημοσιότητας».

Παράλληλα, δε θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στα όσα ακούστηκαν ότι το κόμμα του εισέπραξε για τις εκλογές 750.000 ευρώ ως εκλογική επιχορήγηση από το κράτος και υποστήριξε ότι στην πραγματικότητα η εκλογική ενίσχυση που εισέπραξε ήταν μόλις 14.075 ευρώ!

Για τον ίδιο λόγο κατήγγειλε τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ σαν «πηγές της λάσπης που δεχθήκαμε». Καταλήγοντας, επισήμανε ότι «στόχος του κόμματος είναι οι εκλογές για το Ευρωκοινοβούλιο».

Keywords
Τυχαία Θέματα