Θάνατος Ααρον Κάρτερ: Ξέσπασε σε λυγμούς πάνω στη σκηνή ο αδερφός του

Μία ημέρα μετά τον θάνατο του Ααρον Κάρτερ, ο αδελφός του Νικ, ο οποίος βρίσκεται σε προγραμματισμένη περιοδεία με το συγκρότημά του, τους Backstreet Boys, ξέσπασε σε λυγμούς πάνω στη σκηνή. Ο 42χρονος τραγουδιστής δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του ενώ τραγουδούσε το «Show Me The Meaning of Being Lonely» και δεν μπόρεσε να τελειώσει την ερμηνεία του. Τότε, τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος έσπευσαν στη σκηνή να

τον αγκαλιάσουν και να τον στηρίξουν. «Απόψε έχουμε βαριά καρδιά, γιατί χάσαμε ένα από τα μέλη της οικογένειάς μας χθες», είπε ο Κέβιν Ρίτσαρντσον απευθυνόμενος στους θαυμαστές του για να συνεχίσει: «Θέλαμε απλώς να βρούμε μια στιγμή στη συναυλία μας για να τον τιμήσουμε. Είναι μέλος της οικογένειάς μας και σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την υποστήριξή σας».

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι Backstreet Boys είχαν ενημερώσει ότι παρά το πένθος τους η συναυλία θα γινόταν κανονικά. Ο Knowle DJ έγραψε στο Instagram: «Απ’ όσο μου είπαν η συναυλία θα γίνει και θα είμαι εκεί απόψε. Αλλά θα πρότεινα να ελέγξετε τις επίσημες ιστοσελίδες για να είστε σίγουροι σε περίπτωση που αλλάξει κάτι. Ευχαριστώ για την υπομονή και την κατανόησή σας και ας προσευχηθούμε όλοι για τον Νικ και την οικογένειά του».

Νικ Κάρτερ: «Ράγισε η καρδιά μου»

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Nικ Κάρτερ είχε δημοσιεύσει στο Instagram φωτογραφίες με τον αδερφό του λέγοντας ότι η καρδιά του έχει ραγίσει παρά την περίπλοκη σχέση τους. «Η καρδιά μου έχει σπάσει. Παρόλο που ο αδελφός μου και εγώ είχαμε μια περίπλοκη σχέση, η αγάπη μου γι’ αυτόν δεν έσβησε ποτέ. Πάντα κρατούσα την ελπίδα ότι με κάποιο τρόπο, κάποια μέρα θα ήθελε να βαδίσει σε ένα υγιές μονοπάτι και τελικά θα έβρισκε τη βοήθεια που τόσο απεγνωσμένα χρειαζόταν.

Μερικές φορές θέλουμε να κατηγορήσουμε κάποιον ή κάτι για μια απώλεια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ο εθισμός και η ψυχική ασθένεια είναι ο πραγματικός κακός εδώ. Θα μου λείψει ο αδελφός μου περισσότερο από όσο μπορεί να φανταστεί κανείς. Σε αγαπώ Chizz. Τώρα μπορείς επιτέλους να έχεις την ηρεμία που δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις εδώ στη γη….Σ’ αγαπώ αδελφούλη μου». Υπενθυμίζεται ότι ο 34χρονος Ααρον Κάρτερ βρέθηκε νεκρός στην μπανιέρα του στο σπίτι του στο Λάνκαστερ της Καλιφόρνια το Σάββατο (5/11). Οι γείτονες είπαν ότι μια γυναίκα, που πιστεύεται ότι ήταν η οικιακή βοηθός του σπιτιού, άνοιξε την πόρτα φωνάζοντας «είναι νεκρός, είναι νεκρός».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nick Carter (@nickcarter)

Ααρον Κάρτερ: Τα ναρκωτικά, η κόντρα με τα αδέρφια του και ο θάνατος στη μπανιέρα

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 34 ετών, ο Άαρον Κάρτερ, πρώην παιδικός τραγουδιστής και μικρότερος αδερφός του Νικ Κάρτερ των Backstreet Boys, όπως επιβεβαίωσε η οικογένειά του. Ξεκίνησε νωρίς στο Χόλιγουντ, πουλώντας ένα εκατομμύριο άλμπουμ πριν κλείσει καν τα 10. Τα χρόνια που ακολούθησαν ήταν το ίδιο και περισσότερο συναρπαστικά με εκατομμύρια πωλήσεις σε όλο τον κόσμο. Διαγωνίστηκε στο «Dancing with the Stars», εμφανίστηκε στο μιούζικαλ του Broadway «Seussical» και στο off-Broadway μιούζικαλ The Fantasticks”. Όμως δυστυχώς, άρχισε να εμφανίζεται στις ειδήσεις για λάθος λόγους.

Υπήρξαν συλλήψεις για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ, εκτόξευε βαριές κατηγορίες εναντίον μελών της οικογένειας του, συμπεριλαμβανομένου του αδελφού του Νικ, και ταξίδια σε κέντρα αποκατάστασης. Υπήρξε ακόμη και αγώνας πυγμαχίας «διασημοτήτων» εναντίον του πρώην συζύγου της Khloé Kardashian, Lamar Odom. Είχε επίσης μια ταραχώδη σχέση με την μνηστή του Melanie Martin, με την οποία απέκτησε έναν γιο, τον Prince. Η Melanie δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία στο Instagram Story της αναφέροντας πόσο σοκαρισμένη είναι από την είδηση και πόσο ταραγμένη για το γεγονός ότι το παιδί της θα μεγαλώσει χωρίς τον πατέρα της.

Προβληματικές σχέσεις και με τα αδέλφια του

Ο Κάρτερ είχε μια ταραχώδη σχέση με πολλά από τα αδέλφια του, συμπεριλαμβανομένου του Νικ. Τον Σεπτέμβριο του 2019, ωστόσο, ο Νικ, μαζί με την αδερφή του Angel Carter, κατέθεσαν περιοριστικό ένταλμα κατά του Άαρον, το οποίο χορηγήθηκε δύο μήνες αργότερα. Το μέλος των Backstreet Boys, ισχυρίστηκε ότι ο Άαρον ομολόγησε ότι «είχε προθέσεις» να σκοτώσει την τότε έγκυο γυναίκα του Νικ και το αγέννητο παιδί τους. «Μετά από προσεκτική εξέταση, η αδελφή μου Άντζελ και εγώ λυπούμαστε που έπρεπε να ζητήσουμε περιοριστική εντολή εναντίον του αδελφού μας Άαρον σήμερα», έγραψε τότε ο Νικ.

«Υπό το φως της ολοένα και πιο ανησυχητικής συμπεριφοράς του Άαρον… δεν είχαμε άλλη επιλογή από το να λάβουμε κάθε δυνατό μέτρο για να προστατεύσουμε τον εαυτό μας και την οικογένειά μας. Αγαπάμε τον αδελφό μας και πραγματικά ελπίζουμε να λάβει την κατάλληλη θεραπεία που χρειάζεται πριν προκληθεί οποιοδήποτε κακό στον εαυτό του ή σε οποιονδήποτε άλλο», κατέληξε ο Νικ.

Ο Άαρον αρνήθηκε τις κατηγορίες, γράφοντας στο Twitter: «Είμαι έκπληκτος με τις κατηγορίες που διατυπώνονται και δεν εύχομαι κακό σε κανέναν, ειδικά στην οικογένειά μου». «Θα είμαι μια χαρά χωρίς αυτούς. Πρέπει να με αφήσουν ήσυχο. Ο Μάικλ Τζάκσον μου είπε ότι αυτό θα συμβεί και είχε δίκιο» τόνισε στη συνέχεια. Σε ένα άλλο tweet, στο οποίο ο Άαρον μοιράστηκε ένα παλιό απόσπασμα από το τηλεοπτικό ριάλιτι «House of Carters» στο οποίο ο ίδιος και ο αδελφός του μάλωναν μπροστά στις κάμερες.

Ο Άαρον είχε επίσης τεταμένες σχέσεις με την αδελφή του Λέσλι Κάρτερ, η οποία πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών το 2012 σε ηλικία 25 ετών. Το 2019, ο ηθοποιός κατηγόρησε τον εκλιπούσα ότι τον κακοποίησε σεξουαλικά για μια περίοδο τριών ετών.

Keywords
Τυχαία Θέματα