Θεοδωράκης: Ο Τσίπρας ξέμεινε από χρήματα – Υπέγραψε τα πάντα

Σκληρή κριτική στον Αλέξη Τσίπρα για τη διαπραγματευτική του τακτική άσκησε ο Σταύρος Θεοδωράκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Ο επικεφαλής του Ποταμιού πιστεύει ότι οι βουλευτές της συμπολίτευσης θα ψηφίσουν ό,τι τους δώσουν οι δανειστές.

«Ο κ. Τσίπρας ξέμεινε από χρήματα και ήταν υποχρεωμένος να υπογράψει ό,τι τού δώσουν, το ίδιο θα συμβεί και την άλλη εβδομάδα (σ.σ

στο Eurogroup της 24ης Μαΐου). Οι δεξιοί ήθελαν κόφτη, οι αριστεροί έφεραν δρεπάνι για να κόψει ό,τι εξέχει» υποστήριξε ο κ.Θεοδωράκης.

«Οι 153 είναι αποφασισμένοι να κάνουν ό,τι τους λένε και ότι τούς επιβάλουν από το εξωτερικό…Είμαστε στη φάση του ‘‘ψηφίζουμε ό,τι μάς φέρνουνε’’ θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη. Φεύγουν οι επιχειρηματίες από την Ελλάδα όλοι χαίρονται, οι Αλβανοί, οι Βούλγαροι, οι Κύπριοι» σχολίασε την ψήφιση του ασφαλιστικού και φορολογικού νομοσχεδίου.

Τα καρφιά για Καμμένο

Ο Σταύρος Θεοδωράκης τα έβαλε με παλαιότερη δήλωση του υπουργού Άμυνας και προέδρου των ΑΝΕΛ: Ο κ. Καμμένος είχε πει ‘‘θα φύγω αν δεν τελειώσουν τα μνημόνια’’, η Ελλάδα υπογράφει νέας μνημόνια και κατρακυλάει. .

«Τα προβλήματα θέλουν σύνθετες λύσεις, μελετημένες , η κυβέρνηση προχειρογραφεί, είδατε τι πήγε να γίνει στο Φάληρο, πήγαν να δώσουν στο υπουργείο Δικαιοσύνης, την αμμουδιά, ένα σημείο που μπορεί να αξιοποιηθεί το παραλιακό μας μέτωπο…. Αυτό καθρεπτίζει την αδυναμία τους να βρουν λύσεις» πρόσθεσε. «Για ποιο λόγο δεν έχει ανοίξει ακόμα η σιδηροδρομική γραμμή στην Ειδομένη;» υπογράμμισε ο αρχηγός του Ποταμιού και συνέχισε:

«Η Μέρκελ ανέλαβε να λύσει για εμάς το πρόβλημα με τη συμφωνία με την Τουρκία, από πέρυσι τον Απρίλιο λέγαμε στο Ποτάμι για συμφωνία με την Τουρκία, αν είχε γίνει τα πράγματα θα ήταν πολύ ευκολότερα».

«Χρειαζόμασταν λίγα μέτρα και καλά που θα εφαρμόζουμε, όχι καθημερινά μέτρα ρεζέρβα» είπε τελειώνοντας την τοποθέτησή του.

Keywords
Τυχαία Θέματα