Θρίλερ με τρομοκρατική επίθεση σε πανεπιστήμιο του Πακιστάν – Τουλάχιστον 12 νεκροί, σε εξέλιξη επιχείρηση του στρατού (photos-video)

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι κάτοικοι στον Πακιστάν το αιματοκύλισμα
από εισβολή ενόπλων σε πανεπιστήμιο του Πακιστάν την ώρα που βρίσκονταν στο campus 3.000 άτομα, φοιτητές και καθηγητές. Έντονη είναι η ανησυχία στη διεθνή κοινότητα καθώς δεν περνάει, πλέον, ούτε μέρα χωρίς κάποιο ανάλογο κρούσμα βίας στον πλανήτη.

Τουλάχιστον 12 νεκροί μεταξύ αυτών φοιτητές και ένας καθηγητής είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός της επίθεσης στο Bacha Khan University στα βορειοδυτικά της χώρας.

Τέσσερις από τους ενόπλους έπεσαν

νεκροί από τα πυρά των δυνάμεων ασφαλείας και του στρατού όμως υπάρχουν και άλλοι ένοπλοι που πιστεύεται ότι βρίσκονται στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο σε κτήριο του Πανεπιστημίου.

Οι ένοπλοι εκμεταλλευόμενοι την ομίχλη που επικρατούσε στην περιοχή, αναρριχήθηκαν στα κτήρια και εισέβαλαν ανοίγοντας πυρ κατά φοιτητών και καθηγητών.

Την ώρα της εισβολής βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις έως και 3.000 άτομα. Σύμφωνα με την αστυνομία οι αρχές κατάφεραν να απομακρύνουν μόνο το 70% των φοιτητών.

Τον Δεκέμβριο του 2014 σε επίθεση Ταλιμπάν σε σχολείο σκοτώθηκαν 134 μαθητές.


Ο καθηγητής Hamid Hussain

Keywords
Τυχαία Θέματα