Τι γίνεται με τη Ραχήλ Μακρή…;

Η είδηση της ανεξαρτητοποίησής της έκανε το γύρο του διαδικτύου και μεταδόθηκε σχεδόν από το σύνολο των ΜΜΕ. Ο λόγος για τη βουλευτή των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, η επιστολή ανεξαρτητοποίησης της οποίας δεν παρελήφθη ποτέ από το προεδρείο της Βουλής.

Υπενθυμίζεται ότι το μεσημέρι του Σαββάτου η κ. Μακρή ανακοίνωσε σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες την απόφασή της να ανεξαρτητοποιηθεί.

Πολλά είναι τα σενάρια που αφορούν το πολιτικό μέλλον της βουλευτού, ωστόσο,

νεώτερα δεν αναμένονται μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, καθώς η Ολομέλεια είναι κλειστή. Σε ερώτηση για τα αίτια που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, η ίδια είπε ότι θα μιλήσει μετά την γνωστοποίηση της επιστολής της στον πρόεδρο Ευάγγελο Μεϊμαράκη.

Όπως αναφέρει το «Έθνος της Δευτέρας», όλα δείχνουν ότι η κ. Μακρή θα υλοποιήσει τελικά την απόφασή της με τα σενάρια για το πολιτικό της μέλλον να είναι πολλά, όπως η αξιοποίησή της στις περιφερειακές εκλογές του Μαΐου στην εκλογική περιφέρεια Κοζάνης για λογαριασμό του ΣΥΡΙΖΑ.

Κατά την ίδια εφημερίδα, η ίδια έχει ανοικτό μέτωπο αντιπαράθεσης με άλλους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ δεν ικανοποιήθηκε ιδιαίτερα από την τοποθέτηση Γιοβανόπουλου στην θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα