Τι λέει η Μαρία Σόδη – Σταυρινούδη για το ντεκολτέ της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Πρόσωπο των ημερών αναδείχθηκε η νέα βουλευτής Χίου της ΝΔ Μαρία – Σόδη Σταυρινούδη, που προκάλεσε πλήθος σχολίων με τη χθεσινή της εμφάνιση στη Βουλή, κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας της.

Η κα Σταυρινούδη – Σόδη μίλησε

το πρωί στο MEGA και είπε: «Δεν αντιλήφθηκα να είπε κάτι ο κ. Τραγάκης για το ντύσιμό μου, όπως γράφουν κάποιοι. Λένε για το μαύρισμά μου, αλλά εγώ όλο το καλοκαίρι ήμουν στο μαγαζί μου και δούλευα. Να με κρίνουν από το έργο μου και όχι από τις ενδυματολογικές μου επιλογές».

«Εγώ στη Βουλή πήγα, έστω και τρίτη επιλαχούσα, για έργο και όχι, για να σχολιαστεί το ντύσιμό μου, το μαύρισμά μου», πρόσθεσε.

Σε ερώτηση για το αν τα είπε κατ’ ιδίαν με τον κ. Τραγάκη μετά την ορκωμοσία της, η κα Σόδη είπε ότι τον συνάντησε και μίλησαν, απέφυγε ωστόσο να δώσει λεπτομέρειες του διαλόγου τους.

Η κα Σταυρινούδη – Σόδη είναι η αντικαταστάτρια του Σταμάτη Κάρμαντζη, ο οποίος παραιτήθηκε για να ορκιστεί αντιπεριφερειάρχης Χίου και είναι χαρακτηριστικό πως ορκίστηκε βουλευτής, έχοντας λάβει στις βουλευτικές εκλογές του 2009 μόλις 293 ψήφους!

Την ίδια στιγμή, εξάλλου, όπως αναφέρει η εφημερίδα «Τα Νέα», λίγη ώρα πριν την ορκωμοσία, ο αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Τραγάκης βλέποντας το «βαθύ» ντεκολτέ της κας Σταυρινούδη – Σόδη, φέρεται να ζήτησε από πολλές βουλευτίνες που ήταν παρούσες να δανείσουν στην καινούρια βουλευτή ένα σακάκι για να είναι πιο ευπαρουσίαστη.

Το άρθρο Τι λέει η Μαρία Σόδη – Σταυρινούδη για το ντεκολτέ της εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα