Τηλεθέαση: “Βυθίζεται η Σπυροπούλου” – Μέτρια το «Dancing with the Stars»

Μεγάλο ενδιαφέρον είχαν τα νούμερα τηλεθέασης που συγκέντρωσαν οι εκπομπές και την Κυριακή 9 Νοεμβρίου.

Το “Καλημέρα” του Γιώργου Αυτιά συγκέντρωσε στο γενικό σύνολο μέσο όρο 23,4%, φτάνοντας μέχρι και το 32,2%. Στη δεύτερη θέση το “Mega Σαββατοκύριακο” με μέσο όρο 19,2%, φτάνοντας μέχρι και το 23,5%. Στην τρίτη θέση τερμάτισε η «Πρωινή Ενημέρωση» του Alpha με μέσο όρο 9,5%, φτάνοντας μέχρι και το 13,7%.

Όσον αφορά το νεανικό κοινό 15-44, στην πρώτη θέση βρέθηκε και πάλι η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά με μέσο όρο 11,6%, φτάνοντας

μέχρι και το 16,9%. Η εκπομπή του Σπύρου Χαριτάτου, συγκέντρωσε μέσο όρο 9,5%, φτάνοντας μέχρι και το 14,1%, ενώ η εκπομπή των Χασαπόπουλου- Αναγνωστάκη με μέσο όρο 9,3%, φτάνοντας μέχρι και 22,5%. Αξίζει, δε, να σημειωθεί ότι το TV Quiz του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε μέσο όρο στο νεανικό κοινό 10,6%, φτάνοντας μέχρι και το 25,3%.

Η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη «Στα καλά Καθούμενα» πήρε για ακόμα μία φορά την πρωτιά στην τηλεθέαση, με μια διαφορά της τάξης των 6 μονάδων από την εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Ειδικότερα, και στο γενικό σύνολο, το “Στα καλά καθούμενα” συγκέντρωσε μέσο όρο 16,2%, φτάνοντας μέχρι και το 21%. Το “Σπίτι μου, σπιτάκι μου” ακολούθησε με μέσο όρο 10,6%, φτάνοντας μέχρι και το 13,1%. Όσον αφορά στο νεανικό κοινό, η εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη συγκέντρωσε μέσο όρο 16%, φτάνοντας μέχρι και το 21,2%. Ενώ η εκπομπή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου έκανε μέσο όρο 10,8% και το υψηλότερο τέταρτο να φτάνει στο 13,9%.

Το τρίτο live του “Dancing with the Stars” προβλήθηκε χθες το βράδυ από τον ΑΝΤ1. Το σόου χορού παρέμεινε σε χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και μάλιστα έδωσε «μάχη» με το Music School του Mega, την οποία και έχασε στο νεανικό κοινό. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα πρώτα προσωρινά στοιχεία, το DWTS συγκέντρωσε μέσο όρο στο γενικό σύνολο 24,9%, φτάνοντας μέχρι και το 32,7%. Το Music School ακολούθησε από κοντά με μέσο όρο 23,5% και το υψηλότερο τέταρτό του να σημειώνει 26,5%.

Όσον αφορά, δε, το νεανικό κοινό, το σκηνικό άλλαξε με το Music School να κερδίζει την πρωτιά αφήνοντας πίσω το πολυδιαφημισμένο σόου χορού. Το Music School συγκέντρωσε μέσο όρο 22,2%, φτάνοντας μέχρι και το 26,9%. Το Dancing από την άλλη συγκέντρωσε μέσο όρο 21,9%, φτάνοντας μέχρι και το 28,3%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αρκετά υψηλά νούμερα τηλεθέασης κινήθηκε και η ελληνική ταινία “Νήσος” που προέβαλε ο Alpha, σημειώνοντας μέσο όρο 14,7% στο γενικό σύνολο και 17,5% στο νεανικό κοινό, με αποτέλεσμα να σταθεί ως άξιος αντίπαλος απέναντι στα δύο σόου. Σε αντίθεση με το “Τεντυμπόι αγάπη μου” του Star που έμεινε σε χαμηλά νούμερα, συγκεντρώνοντας 6,2% μέσο όρο τόσο στο γενικό, όσο και στο νεανικό κοινό.

Keywords
Τυχαία Θέματα