Την αλήθεια για την υγεία του Τσάβες ζητά η αντιπολίτευση

Την αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του προέδρου της Βενεζουέλας, Ούγκο Τσάβες, απαιτεί η αντιπολίτευση της λατινοαμερικανικής χώρας, καθώς εντείνονται οι ανησυχίες για την υγεία του μετά την τέταρτη χειρουργική επέμβαση που υπεβλήθη για την αντιμετώπιση του καρκίνου.
Ο Ούγκο Τσάβες δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση και δεν έχει πραγματοποιήσει οποιαδήποτε δημόσια εμφάνιση

από τις 11 Δεκεμβρίου, γεγονός που προκαλεί ανησυχία για το αν θα είναι σε θέση ο πρόεδρος της Βενεζουέλας να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει και να αναλάβει και πάλι τα καθήκοντά του.
«Αυτά που μας έχουν πει σχετικά με την υγεία του Τσάβες κρύβουν περισσότερες πληροφορίες από ότι αποκαλύπτουν», δήλωσε ο αρχηγός της αντιπολίτευσης, Ραμόν Αβελέδο.

«Ο ίδιος ο αντιπρόεδρος είχε υποσχεθεί να πει την αλήθεια, όποια κι αν είναι αυτή. Θα πρέπει κάποια στιγμή να πει όλη την αλήθεια» πρόσθεσε.

Ο αντιπρόεδρος της Βενεζουέλας και διάδοχος του Τσάβες, Νίκολας Μαντούρο, αποκάλυψε πως η υγεία του προέδρου παραμένει «ευαίσθητη», καθώς αντιμετωπίζει μετεγχειρητικά νέες επιπλοκές λόγω αναπνευστικής λοίμωξης, καλώντας ωστόσο το λαό της Βενεζουέλας να αγνοήσει τις «φήμες των εχθρών» που θέλουν ετοιμοθάνατο τον Τσάβες.

Keywords
Τυχαία Θέματα