Την αναπλήρωση του ζήτησε ο Β. Μεϊμαράκης

«Είμαι παρών και θα κάνω ό,τι χρειαστεί προκειμένου να λάμψει η αλήθεια», δήλωσε χθες ο πρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων Ευάγγελος Μεϊμαράκης.

Ο Πρόεδρος της Βουλής είχε συνάντηση με τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ιωάννη Τέντε, από τον οποίο ζήτησε να επιταχύνει τη διαδικασία διαλεύκανσης της υπόθεσης, που σύμφωνα με δημοσίευμα εβδομαδιαίας εφημερίδας υπάρχει αναφορά στο πρόσωπό του και να δημοσιοποιηθεί. 

Ο κ. Μεϊμαράκης

ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών και την πλήρη διερεύνηση των υποθέσεων που σύμφωνα με δημοσιεύματα αφορούν σε βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου, επισημαίνοντας τη «νοσηρή κατάσταση που έχει δημιουργηθεί από επιλεκτικές διαρροές εις βάρος του συνόλου του πολιτικού κόσμου». Τόνισε επίσης ότι δημιουργείται αποσταθεροποιητικό κλίμα την ώρα που η Βουλή καλείται να λάβει καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας μας.

Ο κ. Μεϊμαράκης αποφάσισε την προσωρινή του αναπλήρωση από τους Αντιπροέδρους της Βουλής, στη διεύθυνση των συνεδριάσεων της Ολομέλειας και της Διάσκεψης των Προέδρων, μέχρις ότου δημοσιοποιηθεί το πόρισμα του ΣΔΟΕ.

Keywords
Τυχαία Θέματα