Την Πέμπτη η πανελλαδική διαδήλωση κατά του σχεδίου «Αθηνά»

Πανελλαδική διαδήλωση κατά του σχεδίου Αθηνά θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη 28 Μαρτίου στα Προπύλαια. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των Φοιτητικών Συλλόγων Αθήνας, το υπουργείο Παιδείας «προσπαθεί να ρίξει στάχτη στα μάτια των φοιτητών και της νεολαίας που αγωνίζονται, ενώ

στην πραγματικότητα συνεχίζει ακάθεκτο στην προώθηση του σχεδίου Αθηνά, όπως το είχε παρουσιάσει, ανακοινώνοντας ήδη τα τροποποιημένα μηχανογραφικά για τη νέα χρονιά».

Και η ανακοίνωση συνεχίζει: «Με το σχέδιο Αθηνά επιχειρείται ένα μεγάλο χτύπημα στη δημόσια δωρεάν εκπαίδευση καθώς και η διαμόρφωσή της με βάση τις ανάγκες της αγοράς και όχι της νεολαίας. Θα συνεχίσουμε γιατί σαν κοινοί απατεώνες προσπαθούν να περάσουν «νύχτα» με προεδρικό διάταγμα το σχέδιο Αθηνά, χωρίς ούτε καν να το ψηφίσει η Βουλή».

Για να καταλήξει ως εξής: «Καλούμε τους υπόλοιπους φοιτητικούς συλλόγους, τους μαθητές, τους εκπαιδευτικούς, τους άνεργους, όλη τη νεολαία και τους εργαζομένους να βρεθούν στο πλάι μας και να παλέψουμε μαζί. Αν οι αγώνες μας δεν υποχωρήσουν, συνευρεθούν και συντονιστούν μπορούμε να τους ρίξουμε!».

Keywords
Τυχαία Θέματα