Το Twitter της συγγνώμης από τον κυβερνήτη της Κωνσταντινούπολης

Τη δημοφιλέστατη αλλά και «υπό διωγμό» στην Τουρκία σελίδα κοινωνική δικτύωσης twitter, επέλεξε ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, Χουσεΐν Αβνί Μουτλού, για να στείλει το δικό του μήνυμα συγγνώμης προς τους διαδηλωτές μέσω του επίσημου λογαριασμού του χαιρετίζοντας τους που βρίσκονται στο πάρκο Γκεζί, τονίζοντας ότι «θα ήθελε να βρεθεί μαζί τους» και κάνοντας λόγο «μεμονωμένα λάθη και υπερβολές» που έγιναν κατά

τη διάρκεια των διαδηλώσεων στο πάρκο Γκεζί.

Αν και ο Ταγίπ Ερντογάν έχει χαρακτηρίσει το Twitter απειλή και έχουν γίνει συλλήψεις χρηστών του, ο κυβερνήτης της Κωνσταντινούπολης, στο λογαριασμό του @ValiMutlu είπε ότι «αυτοί οι διαδηλωτές αυτοπροσδιορίζονται ως ελεύθερα άτομα, ελεύθεροι πολίτες». «Εάν δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε μεταξύ μας, τότε είμαστε υποχρεωμένοι να μοιραστούμε τα προβλήματά μας με το να κοιταζόμαστε στα μάτια ανθρώπινα και δίκαια. Κάθε άτομο είναι αξιόλογο και ξεχωριστό», συνέχισε το «τιτίβισμά» του ο Μουτλού.

«Νέοι, ακούω ότι περνάτε ένα ειρηνικό πρωινό στο πάρκο Γκεζί με κελαηδίσματα πουλιών, τους ήχους των μελισσών και τη μυρωδιά των δέντρων. Θα ήθελα να ήμουν εκεί μαζί σας», έγραψε ο Μουτλού στο λογαριασμό του @ValiMutlu.

Keywords
Τυχαία Θέματα