Το διαδίκτυο βοηθά στην ανάπτυξη των sex toys

Σημαντική ανάπτυξη σημειώνει η αγορά των sex toys, λόγω της ανωνυμίας που προσφέρει το διαδίκτυο. Τα ερωτικά αξεσουάρ έχουν αναδειχθεί σε μερικά από τα δημοφιλέστερα gadget παγκοσμίως και ανταγωνίζονται σε πωλήσεις πλέον τα smartphones και τα tablets.

Η αξία των ερωτικών αξεσουάρ, που πωλήθηκε φέτος στη Βρετανία άγγιξε τα 310 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στις ΗΠΑ οι καταναλωτές έχουν ξοδέψει μέχρι σήμερα 386 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το Scientific America.

Τα sex toys και η μεγάλη επιτυχία τους αποδεικνύει δύο πράγματα, σύμφωνα με τους ειδικούς. Την αύξηση της διείσδυσης του διαδικτύου και τη βαθιά κρίση, στην οποία έχει εισέλθει η οικονομία.

Επίσης, η «εκρηκτική» ανάπτυξη των sex toys οφείλεται και σε έναν άλλο τομέα. Την επικοινωνία των χρηστών μεταξύ τους αποκαλύπτουν τις σεξουαλικές τους εμπειρίες. Το ίδιο βέβαια κάνουν και διάσημοι, οι οποίοι μέσα από σειρές και ταινίες δεν φοβούνται να αποκαλύψουν ότι χρησιμοποιούν σεξουαλικά βοηθήματα, αποκηρύσσοντας τα όποια ταμπού έχουν.

Γυναίκες και άντρες χρησιμοποιούν κυρίως το διαδίκτυο για την αγορά των αξεσουάρ τους χάρη στην ανωνυμία που προσφέρει το συγκεκριμένο μέσο. Η χρήση είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη-σύμφωνα με έρευνα που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Νοέμβριο-καθώς όπως δείχνουν και τα αποτελέσματα, το 50% των Αμερικανίδων δήλωσε ότι διαθέτει δονητή, ενώ το 70% των αντρών δήλωσε ότι δεν έχει πρόβλημα με τη χρήση παρόμοιων συσκευών στο κρεβάτι και ειδικά με την σύντροφο του.

Τέλος, σύμφωνα πάντα με την έρευνα, το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων πιστεύει ότι τα σεξουαλικά αντικείμενα αποτελούν έναν υγιή τρόπο να εκφράσουν οι γυναίκες τη σεξουαλική τους ορμή.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα