Το «δριμύ κατηγορώ» της Αγγελική Ηλιάδη προς τη δισκογραφική της εταιρεία

Η τραγουδίστρια με μια σειρά μηνυμάτων στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter εξέφρασε το παράπονό της και την στεναχώρια της, που η δισκογραφική εταιρεία “Heaven” δε την στηρίζει και απέσυρε από το ραδιόφωνο το νέο της τραγούδι «Μαγκιά μου», χωρίς να την ενημερώσει θα επέβαλε η επαγγελματική τους σχέση.

Η ενόχληση της είναι φανερή και δεν διστάζει να χρησιμοποιήσει σκληρά λόγια:

«Μπορείτε να ακούτε το "Μαγκιά μου" στο Ίντερνετ παιδιά. Αφού

η... εταιρία μου αποφάσισε χωρίς να με ενημερώσει και εντελώς αδικαιολόγητα να σταματήσει την μετάδοση του καινούργιου μου τραγουδιού από το ράδιο. Ευχαριστώ Heaven Music για το μοναδικό "management"», ξεκίνησε η τραγουδίστρια για να συνεχίσει προς τους θαυμαστές της: «Σας ευχαριστώ που είστε κοντά μου δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια και μου δίνετε την αγάπη σας. Αυτό που Θέλω να τονίσω είναι το εξής: η μουσική είναι για μένα ιερή , είναι κομμάτι της ψυχής μου. Κάθε τραγούδι μου είναι κομμάτι μου. Τα αγαπώ και τα σέβομαι. Θέλω λοιπόν να έχω δίπλα μου ανθρώπους που σέβονται εξίσου τη μουσική και όχι άτομα που κοιτάζουν μόνο το συμφέρον τους. Εγώ σε τριπάκια δεν μπαίνω. Ό, τι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα το ´χω καταφέρει με τον αγώνα μου με την αγάπη μου για την μουσική και έτσι θα συνεχίσω!!!», συνέχισε η Αγγελική.

«Σας ευχαριστώ όλους. Είμαι απλά ένας άνθρωπος που αγωνίζομαι στη ζωή μου, όπως όλοι μας, μα πάνω απ’ όλα είμαι μάνα, έχω ένα παιδί να μεγαλώσω και δεν επιτρέπεται σε αυτή την τόσο μικρή ζωή να βάζουμε εμπόδια ο ένας στον άλλο», κατέληξε η τραγουδίστρια.

Τα μηνύματα των θαυμαστών της είναι πολλά και την στηρίζουν απόλυτα. Βέβαια δεν έχει υπάρξει μέχρι τώρα κανένα ανακοινωθέν από την δισκογραφική εταιρεία.

Keywords
Τυχαία Θέματα