Το επόμενο "μπαμ" της ΑΕΚ από Σούπερ Λίγκα!

Νέα μεταγραφή από ομάδα της Σούπερ Λίγκας ετοιμάζει η ΑΕΚ της Γ΄ Εθνικής.

Όπως αποκαλύπτει η στήλη του σκύλου στο Twitter, "Sportdog Penalty", η Ένωση εξετάζει πολύ σοβαρά την περίπτωση του Δημήτρη Κολοβέτσιου του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος σέντερ μπακ είναι ένας ποδοσφαιριστής με προοπτική Σούπερ Λίγκας και γι΄ αυτό στην ΑΕΚ έχουν προκρίνει την περίπτωσή του.

Μάλιστα,

οι πληροφορίες του σκύλου αναφέρουν ότι ο Κολοβέτσιος μπορεί να κερδίσει τη μάχη με τον 19χρονο Δημήτρη Κουρμπέλη του Αστέρα Τρίπολης, μιας και είναι πιο εύκολη και οικονομική περίπτωση.

Το συμβόλαιο του Κολοβέτσιου με τον ΠΑΣ Γιάννινα λήγει το καλοκαίρι του 2014 και από τον προσεχή Γενάρη θα μπορεί να διαπραγματευτεί με ομάδα της αρεσκείας του.

Εξάλλου, ο νεαρός αμυντικός δεν δείχνει διατεθειμένος να παραμείνει στον ΠΑΣ. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι στην πρόταση που του έγινε για πρόωρη ανανέωση του συμβολαίου του ζήτησε υπερτριπλασιασμό των αποδοχών του.

Συγκεκριμένα, θέλει 140 χιλιάρικα το χρόνο, ενώ τώρα αμείβεται με μόλις 40.000! Ο Γιώργος Χριστοβασίλης "τρελάθηκε" μόλις άκουσε τις απαιτήσεις του Κολοβέτσιου και η ανανέωση του παίκτη μόνο εύκολο πράγμα δεν μοιάζει με τα υπάρχοντα δεδομένα.

Πάντως, το αφεντικό του ΠΑΣ Γιάννινα έχει πολύ καλή σχέση με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και δεν αποκλείεται αν γίνει επαφή ανάμεσα στους δύο άνδρες το deal με τον Κολοβέτσιο να γίνει πιο εύκολο.

Υπενθυμίζουμε ότι Μελισσανίδης και Χριστοβασίλης είχαν ραντεβού τον περασμένο Ιούλιο, παρόλο που ο πρόεδρος του ΠΑΣ Γιάννινα το διέψευσε για ευνόητους λόγους...

πηγη sportdog.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα