Το social calm είναι εδώ...

Καθημερινά δεκάδες νέα site και εφαρμογές εμφανίζονται από το πουθενά σχεδόν, προσδοκώντας να λάβουν το μερίδιο της αγοράς, που τους ανήκει και γιατί όχι να ακολουθήσουν μια καλή πορεία στα κοινωνικά δίκτυα. Μία από τις νέες φιλόδοξες προσπάθειες, που γίνονται, είναι και το Socialcalm. Το Socialcalm είναι μια υπηρεσία που επιτρέπει στους χρήστες να βιντεοσκοπήσουν και να ανεβάσουν απευθείας από το κινητό τους ένα βίντεο στο συγκεκριμένο

site.

Μάλιστα, αρκετοί καλλιτέχνες δείχνουν την προτίμηση τους στο socialcalm. Ο λόγος που ορισμένοι καλλιτέχνες και άλλοι χρήστες στρέφονται προς άλλα site με βίντεο είναι, επειδή το YouTube πλέον είναι τόσο μεγάλο που δεν είναι εύκολο να κάνεις το βίντεό σου να ξεχωρίζει ανάμεσα στα εκατομμύρια βίντεο, που ανεβαίνουν εκεί κάθε μήνα, καθώς οι χρήστες αναζητούν μικρότερα και πιο εξειδικευμένα video site για να ανεβάσουν το υλικό τους, όπως το Socialcalm και το Viddy που απευθύνονται σε πιο μικρά κοινά, αυτά των κινητών τηλεφώνων.

Το SocialCalm έχει πάνω από 36 εκατομμύρια χρήστες, ενώ-όπως και το Viddy-απευθύνονται σε χρήστες κινητών τηλεφώνων iPhone και αποτελούν ανταγωνιστές μεγάλων site με βίντεο, όπως το YouTube και το Facebook.

Τον τελευταίο καιρό site, όπως το SocialCalm, βρέθηκαν στην κορυφή των προτιμήσεων των χρηστών iPhone, ξεπερνώντας ακόμα και το Instagram, που εξαγοράστηκε πρόσφατα από το Facebook έναντι 1 δις δολαρίων.

Επίσης, υπάρχουν και αυτοί που κάνουν λόγο για πιθανές εξαγορές των συγκεκριμένων site, λόγω της δυναμικής ανόδου που καταγράφουν καθημερινά, αλλά και άλλων όπως το Klip ή το Color, που αποτελεί μια κοινότητα διαμοιρασμού φωτογραφιών. Οι μεγάλες εταιρείες συνήθως επενδύουν σε τέτοιου είδους projects και για να αναπτύξουν την τεχνογνωσία τους αλλά και για να μην έχουν ανταγωνισμό.

Πηγή: e-go.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα