«Τον φάγανε» υποστηρίζει η πρώην του Παντελίδη

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Τη δική της εκδοχή ως προς το μοιραίο τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στο τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη, δίνει η πρώην σύντροφος του, αφήνοντας υπονοούμενα για αντίζηλους.

Σε συνέντευξη της στην εφημερίδα Spirto, η Αναστασία Βοσκανίδου υποστηρίζει:
«Δεν πιστεύω ότι οδηγούσε ο Παντελής. Δεν θα μπορούσε να οδηγήσει στην κατάσταση που ήταν. Τον έφαγαν τον Παντελή. Έψαχναν αφορμές για να τον χτυπάνε. Ειδικά μετά την ιστορία με τα “κατεχόμενα”. Πιστεύω ότι μπορεί να ήταν και

στημένο να τον φάνε. Ξέρεις τι είναι η ζήλεια;».

Ως προς τον χωρισμό της με τον αδικοχαμένο τραγουδιστή, η Βοσκανίδου αναφέρει:

«Τότε ο Παντελής είχε τσαντιστεί. Μαλώσαμε γιατί νόμιζε πως το διέρρευσα εγώ και δεν μιλούσαμε για δυο μήνες. Ήταν τόσο καλό και απλό παιδί, που δεν κρατούσε κακία. Ο περίγυρός του δεν τον άφηνε να δημοσιοποιεί τις σχέσεις του. Ήταν μικρός, ήταν στην αρχή της καριέρας του».

Ας σημειωθεί ότι η Αναστασία Βοσκανίδου που το 2013 στέφθηκε Μις Πελοπόννησος, ήταν η τελευταία γνωστή σχέση του Παντελή Παντελίδη. Πριν από λίγες ημέρες είχε έρθει και πάλι στο φως της δημοσιότητας καθώς κατήγγειλε ότι της έριξαν κάτι στο ποτό της και επιχείρησαν να τη βιάσουν.

Αστυνομία: Καμία σχέση με την πραγματικότητα

Την ίδια ώρα που ολοένα έρχονται στη δημοσιότητα εικασίες ότι ο Παντελίδης δεν οδηγούσε το τζιπ (καθώς δεν ήταν σε θέση λόγω μέθης), δημοσιογραφικές πληροφορίες από την Αστυνομία τις απορρίπτουν.

Ως προς τις υπόνοιες ότι ο τραγουδιστής δεν οδηγούσε, αστυνομικές πηγές επισημαίνουν ότι δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα…

Από την πλευρά της η οικογένεια του Παντελίδη έχει ζητήσει να καταθέσουν τέσσερις μάρτυρες οι οποίοι ήταν μαζί με τον καλλιτέχνη στο διαμέρισμα-λέσχη του Ελληνικού και τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο μοιραίο τζιπ.

Το άρθρο «Τον φάγανε» υποστηρίζει η πρώην του Παντελίδη εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα