Τραγούδι Κύπρου Eurovision 2024: Το «Liar» θα ερμηνεύσει η Silia Kapsis

Με το τραγούδι «Liar» το οποίο φέρει την υπογραφή του διακεκριμένου Έλληνα συνθέτη και παραγωγού, Δημήτρη Κοντόπουλου θα εκπροσωπήσει η 16χρονη Silia Kapsis την Κύπρο στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision 2024.Το βιντεοκλίπ γυρίστηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκωσίας και σε αυτό,  απεικονίζεται η νεαρή τραγουδίστρια αρχικά, να απολαμβάνει μια πρωινή βόλτα, ενώ στη συνέχεια, ντυμένη στα χρυσά, χορεύει στο λόμπι του ξενοδοχείου, μαζί

με δύο χορευτές. Η Κύπρος θα διαγωνιστεί στο πρώτο μισό του Α’ Ημιτελικού της φετινής Eurovision, στις 7 Μαΐου.

Η νέα εκπρόσωπος της Κύπρου είναι μόλις 16 ετών, γεννημένη και μεγαλωμένη στην Αυστραλία από Κύπριο πατέρα και Ελληνίδα μητέρα. Ο πατέρας της είναι ο γνωστός Κύπριος τραγουδιστής Γιώργος Καψής. Παρά το νεαρό της ηλικίας της, ασχολείται με το τραγούδι, το χορό και την υποκριτική. Έχει εμφανιστεί στην ταινία μικρού μήκους PearlyGates και στην τηλεοπτική σειρά Welcometoourlockdown ενώ είναι ιδιαιτέρως γνωστή στην Αυστραλία αφού παρουσίαζε τις ειδήσεις στο κανάλι της Nickelodeon.Το ντεμπούτο της στη μουσική έγινε το 2022, με το τραγούδι Who Am I?

«Ήταν παιδικό μου όνειρο να τραγουδήσω στη Eurovision»Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η νεαρή τραγουδίστρια είχε πει: «Ήταν παιδικό μου όνειρο να τραγουδήσω στη Eurovision. Όταν ήμουν πολύ μικρή έβλεπα με τη γιαγιά και τον παππού μου και τώρα είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενη». Η Silia Kapsis μπορεί να γεννήθηκε και να διαμένει στην Αυστραλία, όμως έχει κυπριακή καταγωγή.
Keywords
Τυχαία Θέματα