Τραγουδιστής κοκαΐνη: Το θρίλερ έξω από το κέντρο που τραγουδούσε

Ανερχόμενος τραγουδιστής, που μετέχει αυτόν τον καιρό σε καλλιτεχνικό σχήμα πλαισιώνοντας γνωστά ονόματα σε νυχτερινό κέντρο της Π. Ράλλη, συνελήφθη από την Αστυνομία μαζί με τη σύζυγό του για κατοχή κοκαΐνης! Συνέβη ξημερώματα Σαββάτου, όταν ο τραγουδιστής, που έγινε γνωστός από τη συμμετοχή και τη διάκρισή του σε γνωστό τηλεοπτικό ριάλιτυ, βρισκόταν μέσα στο κέντρο. Έξω από αυτό, όμως, αστυνομικοί, που έκαναν περιπολία στην

περιοχή, εντόπιζαν δύο άτομα, να ανοίγουν το όχημα, το οποίο διαπιστώθηκε ότι είναι στο όνομα της συζύγου του και να αφήνουν μια συσκευασία. Αρχικά, από τους αστυνομικούς, που έκαναν τον έλεγχο, οι δύο νεαροί, που είχαν «ανοίξει» την πόρτα του αυτοκινήτου, εξελήφθησαν σαν πιθανοί δράστες κλοπής από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Πλησίασαν και βρέθηκαν μπροστά σε μεγάλη έκπληξη. Οι δύο, υποστήριξαν στους αστυνομικούς ότι τοποθετούσαν 6 γραμμάρια κοκαΐνης, σε μορφή «βράχου», στο εσωτερικό του οχήματος, μετά από συνεννόηση με τον ίδιο τον καλλιτέχνη! Είπαν ακόμη ότι ο τραγουδιστής είχε αφήσει το όχημα εσκεμμένα ανοιχτό για να αφήσουν την κοκαΐνη σε συγκεκριμένο σημείο και από ένα άλλο στο εσωτερικό του οχήματος, να πάρουν τα χρήματα από την πώλησή της, κάτι που δεν πρόλαβαν, αφού επενέβη η Αστυνομία. Οι αστυνομικοί, που είχαν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη «ντήλερς», μπήκαν στη συνέχεια στο νυχτερινό κέντρο και αναζήτησαν τον υπεύθυνο λειτουργίας του.

Ειδοποιήθηκε ο τραγουδιστής

Σύμφωνα με πληροφορίες του είπαν να ειδοποιήσει με τρόπο τον τραγουδιστή, να βγει στην έξοδο, προκειμένου να μην αντιληφθούν οι πελάτες, που παρακολουθούσαν το πρόγραμμα ότι κάτι συνέβαινε και διακοπτόταν το πρόγραμμα. Πράγματι έτσι έγινε. Στο νυχτερινό κέντρο εκτός από τον τραγουδιστή ήταν και η σύζυγός του και με δεδομένο ότι το αυτοκίνητο στο οποίο αφέθηκε η κοκαΐνη της ανήκει, συνελήφθη κι εκείνη. Το ζευγάρι, οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας, όπου σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία για προμήθεια ναρκωτικών ουσιών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο τραγουδιστής και η σύζυγός τους αρνήθηκαν ότι γνώριζαν το πάρα μικρό για όσα συνέβαιναν στο αυτοκίνητό τους όση ώρα εκείνοι βρίσκονταν στο εσωτερικό του κέντρου.

Κι άλλη κοκαΐνη στην κατοχή τους

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νεαροί συλληφθέντες είχαν φθάσει στο κέντρο της Π. Ράλλη με δικό τους όχημα το οποίο είχαν σταθμεύσει λίγο πιο μακριά. Στην κατοχή του ενός βρέθηκεαν μία ζυγαριά ακριβείας και 2.5 χιλιάδες ευρώ μετρητά , ενώ ο δεύτερος κατείχε ποσότητα 11 γραμμαρίων κοκαίνης σε μορφή βράχου και 2.500 ευρώ σε μετρητά. Η κοκαΐνη και το αυτοκίνητο κατασχέθηκαν, ενώ όλοι οι εμπλεκόμενοι έδωσαν καταθέσεις στο Τμήμα Ασφαλείας Νίκαιας και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία, με την οποία οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, από τον οποίο ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία προκειμένου να απολογηθούν την Τρίτη.

Keywords
Τυχαία Θέματα