Τραμ τροχαίο – ΕΔΕΜ: Σύγκρουση με ΙΧ ένας νεκρός

Τραγωδία στο Παλαιό Φάληρο καθώς κατά τη σύγκρουση αυτοκινήτου με τραμ ένα άτομο έχασε τη ζωή του. Λόγω του δυστυχήματος, στη Γραμμή 6 του τραμ, η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας – Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα – Μπάτης. Ένα ασημένιο Peugeot

κινούνταν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας έκανε δεξιά και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο τραμ. Στην τρελή πορεία του χτύπησε δύο πεζούς που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο πεζοδρόμιο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα μια 50χρονη γυναίκα και πολύ σοβαρά έναν 60χρονο άνδρα. Στο σημείο υπήρχαν και άλλοι πεζοί οι οποίοι πανικόβλητοι προσπαθούσαν να αποφύγουν το τρελό ΙΧ.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ (δύο μοτοσικλέτες και ένα ασθενοφόρο) και Αστυνομία . Η σορός του θύματος μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας ενώ ένας άνδρας που τραυματίστηκε βαριά διακομίσθηκε στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Λόγω του δυστυχήματος έχουν σημειωθεί έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο δίκτυο του Τραμ. Συγκεκριμένα στη Γραμμή 6 η κυκλοφορία διεξάγεται στο τμήμα Μουσών- Σύνταγμα και στη Γραμμή 7 η κυκλοφορία διεξάγεται στα τμήματα Ασκληπιείο Βούλας – Πικροδάφνη & Αγία Τριάδα – Μπάτης.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο στα Σπάτα – Νεκροί ένας 18χρονος και μία 52χρονη

Σοκ προκαλούν οι εικόνες από τα δύο αυτοκίνητα που μετατράπηκαν σε άμορφη μάζα σιδερικών έπειτα από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Πέμπτης στη Λεωφόρο Σπάτων Αρτέμιδος, περίπου 200 μέτρα από την Β΄ πύλη του αεροδρομίου Ελ. Βενιζέλος. Από το σοκαριστικό τροχαίο βρήκαν τραγικό θάνατο οι δύο οδηγοί, ένας νεαρός άνδρας 18 ετών και μία γυναίκα 52 ετών.

Πώς έγινε το φρικτό τροχαίο

Ήταν λίγο μετά τις 7.30 το πρωί όταν ο οδηγός του ενός ΙΧ αυτοκινήτου, κινούμενος στην επαρχιακή οδό Παιανίας-Λούτσας, στο ρεύμα προς Παιανία, έχασε τον έλεγχο του οχήματος για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής, καβάλησε το προστατευτικό διάζωμα και βγήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα να συγκρουστεί μετωπικά με το δεύτερο ΙΧ. Από τη σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν νεκρά τα δύο άτομα, ενώ στο σημείο επιχείρησαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με έννεα πυροσβέστες που απεγκλώβισαν χωρίς τις αισθήσεις τους δύο οδηγούς. Αμέσως μετά τη σύγκρουση, όπως ανέφερε και ο Δημοτικός Σύμβουλος Σπάτων Αρτέμιδος Παναγιώτης Λάμπρου, τα δύο οχήματα πήραν φωτιά η οποία έσβησε από διερχόμενους οδηγούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα