Τριγμοί στις σχέσεις Βενιζέλου-Αβραμόπουλου

Χολωμένος από τη στάση που κράτησε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας εμφανίσθηκε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος, με αφορμή τα όσα απάντησε ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, στον Αλέξη Τσίπρα, το πρωί (17/10), στη Βουλή.

«Ο πρωθυπουργός και εγώ έχουμε δώσει εντολή στους

υπουργούς Εθνικής Άμυνας και Ανάπτυξης να λυθεί το θέμα από τον περασμένο Ιούνιο. Υπάρχει αδικαιολόγητη παράταση. Οι υπουργοί δεν είναι για να κάνουν διαπιστώσεις, ούτε τον καλό στην αντιπολίτευση αλλά για να λύνουν προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βενιζέλος από το βήμα της Βουλής.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ εξαπέλυσε και νέα επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα τονίζοντας ότι όσα λέει είναι απροκάλυπτη στήριξη των αμαρτωλών συμβάσεων του Άκη Τσοχατζόπουλου. «Όπως πήρε στο κόμμα του όλα τα στελέχη του Τσοχατζόπουλου, τώρα στηρίζει και τις συμβάσεις του».

Στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ απάντησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης.

«Ο εκνευρισμός και επιθετικότητα του Ε. Βενιζέλου δεν οφείλεται τόσο στην ερώτηση του Αλ. Τσίπρα, με την οποία επαναλάβαμε θέσεις που έχουμε παγίως – ότι και η σύμβαση Τσοχατζόπουλου είναι σκανδαλώδης, και ο νόμος Βενιζέλου συνεχίζει και επιτείνει την σκανδαλώδη κατάσταση, τον ενόχλησε περισσότερο η απάντηση του υπουργού Άμυνας, που άφησε εντελώς εκτεθειμένη την πολιτική Βενιζέλου το 2010» είπε.

Χαρακτήρισε μάλιστα το ΠΑΣΟΚ του Ευ. Βενιζέλου «δεκανίκι του Σαμαρά και υπηρέτη μίας άγριας νεοφιλελεύθερης πολιτικής».

Keywords
Τυχαία Θέματα