Τροχαίο Άγιος Κοσμάς – ΔΙΑΣ: Κατέληξε και ο δεύτερος αστυνομικός

Τροχαίο Άγιος Κοσμάς – ΔΙΑΣ: Θρήνος στην οικογένεια 24χρονου αστυνομικού και στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ, που βιώνει σκληρά για δεύτερη φορά, μέσα σε 28 ημέρες, την απώλεια μέλους της εν ώρα καθήκοντος. Το μεσημέρι της Τετάρτης έφυγε από τη ζωή, ο 24χρονος Βαγγέλης Νίκου, ο δεύτερος αστυνομικός που είχε τραυματισθεί βαρύτατα στο τροχαίο δυστύχημα της Λεωφόρου Ποσειδώνος, στις 9 Σεπτεμβρίου.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Εκεί, στο ύψος του Αγίου Κοσμά, όταν μετά από πτώση της μοτοσικλέτας και σύρσιμο πενήντα μέτρων, είχε χάσει τη ζωή του ο 33χρονος

οδηγός της, Βαγγέλης Νοϊδης, από τη Νάουσα, πατέρας ενός μικρού παιδιού Και είχε τραυματισθεί βαριά ο 24χρονος Βαγγέλης Νίκου. Οι δύο αστυνομικοί, έπεσαν θύματα τροχαίου, ενώ το μεσημέρι της 9ης Σεπτεμβρίου, όταν είχε σημάνει συναγερμός για φωτιά στη Σαρωνίδα που απειλούσε σπίτια, εκείνοι έτρεχαν στον Άγιο Κοσμά, με εντολή από το Κέντρο τους να εκτιμήσουν πυρκαγιά που είχε ξεσπάσει και να φροντίσουν για τυχόν εγκλωβισμένους.

Ενώ διαπιστώθηκε ο θάνατος του 33χρονου, ο βαριά τραυματίας, μεταφέρθηκε αρχικά με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ασκληπιείο Νοσοκομείο και λίγες ημέρες μετά στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο όπου το μεσημέρι της Τετάρτης,  άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας στην οδύνη την οικογένεια του. Σύμφωνα με πληροφορίες του Alphafreepress, οι γιατροί είχαν ήδη προϊδεάσει τους συναδέλφους του που επισκέπτονταν καθημερινά το νοσοκομείο, ότι η κατάσταση του 24χρονου αστυνομικού ήταν μη αναστρέψιμη, λόγω σοβαρού τραύματος στο κεφάλι και στο θώρακα.

Επείγον το σήμα

Οι ακριβείς συνθήκες του θανατηφόρου τροχαίου δυστυχήματος, δεν έχουν γίνει γνωστές ακόμη. Ελέχθη τις πρώτες ημέρες, ότι ο οδηγός, που είχε αναπτύξει σχετική ταχύτητα λόγω του επείγοντος του σήματος, που είχαν πάρει, πιθανότατα είδε ξαφνικά, σχεδόν σταματημένο, στην αριστερή λωρίδα, ένα αυτοκίνητο. Πάτησε δυνατά το φρένο, αλλά η μοτοσικλέτα δεν στάθηκε, χάθηκε ο έλεγχός της και συρόμενη στην άσφαλτο προσέκρουσε διαδοχικά σε  δύο αυτοκίνητα.

Όπως προαναφέρθηκε στο νοσοκομείο διαπιστώθηκε ο θάνατος του οδηγού Βαγγέλη Νοϊδη. Γεννημένος στη Νάουσα, λάτρευε τον τόπο του Περιγράφηκε από όλους ως σπάνιος χαρακτήρας, πάντα φιλότιμος, με μεγάλη αγάπη στην οικογένεια του-σύζυγο και 6χρονο γιο- στο μπάσκετ και στις μοτοσικλέτες. Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής, ήταν αυτή, που ανακοίνωσε ότι και ο δεύτερος αστυνομικός,  έχασε τη ζωή του.

Η ανακοίνωση των συναδέλφων του

«Πριν λίγο έφυγε από τη ζωή και ο δεύτερος συνάδελφος της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Ν/Α Αττικής ο οποίος νοσηλευόταν όλο αυτό το διάστημα στην εντατική του Στρατιωτικού Νοσοκομείου 401, μετά το τροχαίο δυστύχημα εν ώρα υπηρεσίας που συνέβη την 09/09/2020 στην παραλιακή. Όλοι γνωρίζαμε ότι η μάχη την οποία έδινε ο 24χρονος συνάδελφός μας, εδώ και ένα μήνα σχεδόν, ήτανε άνιση και δυστυχώς δεν κατάφερε να βγει νικητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του» .

Keywords
Τυχαία Θέματα