Τροχαίο Μεσογείων: Κατέληξε η γυναίκα που παρασύρθηκε

Κατέληξε η γυναίκα που το πρωί της Παρασκευής παρασύρθηκε από αυτοκίνητο στη λεωφόρο Μεσογείων στο ρεύμα προς Αγία Παρασκευή.

Η 70χρονη μετά την παράσυρση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριά τραύματα. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Ο οδηγός του οχήματος που κινούνταν στο ρεύμα προς Σταυρό λίγο μετά τις 6.30 έχασε τον έλεγχο και εξετράπη της πορείας του πέφτοντας πάνω σε κάδους απορριμμάτων, όπου σε μικρή απόσταση δίπλα βρισκόταν η άτυχη 70χρονη.

Η γυναίκα που χαράζει τον νέο «οδικό άξονα» της Νέας ΣμύρνηςΜε «σηκωμένα τα μανίκια»
εργάζεται από την πρώτη μέρα για να καλυτερεύσει ο Δήμος Ζωγράφου«Είναι εδώ, μας καίνε»: Τα τελευταία SMS που έστειλε 5μελής οικογένεια σε φίλους, πριν εκτελεστούν από τη ΧαμάςΟύτε η επιστράτευση δεν τους πτόησε! – Ισραηλινό ζευγάρι έκανε το γαμήλιο πάρτι του σε στρατιωτική βάση«Έρχονται 9 τρομοκράτες και έχω μια σφαίρα» – Η 20χρονη ανθυπολοχαγός που έσωσε νεοσύλλεκτους στο ΙσραήλΕύη Βατίδου για το ενδεχόμενο ο Αλέξης Κούγιας να ξαναφτιάξει τη ζωή του: Δεν θα ήταν το καλύτερό μουΕκνευρισμένη η οικογένειά του με τα δημοσιεύματα -Αποκαλύπτει την πραγματική κατάσταση της υγείας τουΚορονοϊός: Μειώθηκαν οι θάνατοι την περασμένη εβδομάδα – Κανένα νέο κρούσμα της Pirola
Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο Μεσογείων, Κατέληξε,trochaio mesogeion, katelixe