Τροχαίο Θεσσαλονίκη – Μοναστηρίου: Μητέρα ενός κοριτσιού 3 ετών η 40χρονη που σκοτώθηκε

Σε σοκ βρίσκεται ο οδηγός του λεωφορείου του ΟΑΣΘ της γραμμής 23, που βγήκε στο αντίθετο ρεύμα και προκάλεσε τροχαίο δυστύχημα, με θύμα μια μητέρα τριών παιδιών. Σύμφωνα με το ThessToday, ο 45χρονος οδηγός του λεωφορείου, με 10ετη εμπειρία, φαίνεται πως εμφάνισε απώλεια συνείδησης: “Τι λέτε ρε παιδιά… Εγώ ξεκίνησα κανονικά το δρομολόγιό μου και μετά μου είπαν στο νοσοκομείο για το δυστύχημα” ήταν οι πρώτες του λέξεις.

Ο ίδιος υποβάλλεται σε ιατρικές

εξετάσεις στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, με τις αρμόδιες Αρχές να αναμένουν την κατάθεσή του, ώστε να λάβουν απαντήσεις για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος. Από την μέχρι στιγμής έρευνα, φέρεται να προκύπτει ότι ο οδηγός του λεωφορείου, υπέστη κάποιο επεισόδιο και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του οχήματος και να περάσει στο αντίθετο ρεύμα. Την ίδια ώρα στο νοσοκομείο εξακολουθούν να νοσηλεύονται δύο ακόμη άτομα με ελαφριά τραύματα, ενώ οι συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας δηλώνουν συγκλονισμένοι από την τραγωδία.

Μαμά ενός κοριτσιού 3,5 ετών

Η 40χρονη γυναίκα, μαμά ενός κοριτσιού 3,5 ετών, μόλις είχε φύγει από την εργασία της και επέστρεφε με την ηλεκτρική μοτοσυκλέτα της στο σπίτι της, όταν ξαφνικά είδε το βαρύ όχημα να έρχεται κατά πάνω της και δε πρόλαβε να αντιδράσει. Αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού ανέφεραν ότι το θύμα του σοκαριστικού δυστυχήματος φορούσε κράνος, ωστόσο οι ρόδες του λεωφορείου πέρασαν κυριολεκτικά από πάνω της με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Συνάδελφοι της άτυχης γυναίκας που έφτασαν ύστερα από λίγη ώρα στο σημείο του δυστυχήματος και είδαν τη μοτοσικλέτα στην άσφαλτο, δε μπορούσαν να πιστέψουν ότι η 40χρονη πέθανε με αυτόν τον τρόπο και ξέσπασαν σε κλάματα.

Η συνάδελφος μου η Ελευθερία, ένα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε σήμερα στη δουλειά, δούλεψε, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία….

— gimo (@gimo2376) November 1, 2023

«Ενα γελαστό και υπέροχο κορίτσι, ήρθε στη δουλειά, μίλησε με βιντεοκλήση με το 3,5 ετών κοριτσάκι της, μας χαιρέτησε στις 3 και έφυγε να πάει σπίτι της και ένα λεωφορείο καρφώθηκε πάνω της, σκοτώνοντας την ακαριαία… Μόλις είχε φύγει από τη δουλειά, 20 δευτερόλεπτα να καθυστερούσε… Το κορίτσι ήταν σταματημένο στο φανάρι, δεν κινούνταν καν. Και ξαφνικά, αυτό ήταν. Ακαριαίος θάνατος. Πάει. Έτσι απλά», ανέφερε συνάδελφός της.

Το χρονικό

Σύμφωνα με το thestival.gr, το αστικό λεωφορείο ερχόταν από Βαρδάρη, όταν ο οδηγός αστικού λεωφορείου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, λίγο έξω από το Νέο Σιδηροδρομικό Σταθμό, και πέρασε στο αντίθετο ρεύμα. Παρέσυρε δύο οχήματα και μια ηλεκτροκίνητη μοτοσικλέτα, τραυματίζοντας θανάσιμα τη 40χρονη γυναίκα που την οδηγούσε. Ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ήταν ακαριαίος. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα τρεις μοτοσικλέτες ταχείας επέμβασης του ΕΚΑΒ, ένα ασθενοφόρο και μια Κινητή Μονάδα.

Μετά από το δυστύχημα, η οδός Μοναστηρίου έκλεισε για περίπου 1,5 ώρα και στα δύο ρεύματα, προκειμένου η Αστυνομία να πραγματοποιήσει έρευνα για τα αιτία του δυστυχήματος. Περίπου στις 16:45 το λεωφορείο το οποίο κατέληξε σε πεζοδρόμιο ρυμουλκήθηκε και η κυκλοφορία και στα δύο ρεύματα αποκαταστάθηκε. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ελαφρά ο οδηγός του αστικού λεωφορείου και ο οδηγός ενός ΙΧ αυτοκινήτου. Ο πρώτος μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο και ο δεύτερος στο 424 στρατιωτικό νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση του ΟΑΣΘ

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο ΟΑΣΘ για το τροχαίο δυστύχημα: “Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΟΑΣΘ, εκφράζουν την οδύνη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έχασε τη ζωή της στο δυστύχημα που συνέβη σήμερα το μεσημέρι, στην οδό Μοναστηρίου. Η οικογένεια του ΟΑΣΘ εκφράζει επίσης τις θερμότερες ευχές της για ταχεία ανάρρωση σε όλους τους τραυματίες”.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τροχαίο Θεσσαλονίκη – Μοναστηρίου, Μητέρα, 40χρονη,trochaio thessaloniki – monastiriou, mitera, 40chroni