Τσιτσιπάς-Rogers Cup: Προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του National Bank Open

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς προκρίθηκε στον τρίτο γύρο του National Bank Open του Rogers Cup στο Τορόντο του Καναδά. Ο Έλληνας Νο 3 στον κόσμο, επικράτησε με 2-1 σετ ( 6-3, 6-7(13), 6-1 σε 2 ώρες και 34 λεπτά) του Γάλλου Ούγκο Ουμπέρ και… πήρε πίσω το αίμα του για τον αποκλεισμό του στον 3ο γύρο του τουρνουά τένις των Ολυμπιακών Αγώνων

στο Τόκιο.

Ο Τσιτσιπάς βρίσκεται πλέον στους «16» της διοργάνωσης θα αντιμετωπίσει το νικητή του αγώνα μεταξύ Ασλάν Καράτσεφ και Κάρεν Χατσάνοφ. Με αυτό τον τρόπο ο Τσιτσιπάς πήρε μια άυτπη ρεβάνς, για τον αποκλεισμό από τον τρίτο γύρο στο μονό ανδρών, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Αναλυτικά τα σετ

Στο πρώτο σετ, ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε το break στο όγδοο game (εώς εκείνο το game οι δύο αθλητές διατηρούσαν τα σερβίς τους) και εν συνεχεία κατέκτησε το σετ στο σερβίς του (6-3).

Το δεύτερο σετ οδηγήθηκε σε tie break, το οποίο διήρκησε 23 λεπτά, στο οποίο ο Τσιτσιπάς πέταξε στα σκουπίδια πέντε match point και εντέλει το έχασε με 7-6 γκέιμ.

Στο τρίτο σετ περιόρισε σε παθητικό ρόλο τον Ουμπέρ, ο οποίος περιορίστηκε μόνο στο να μειώσει σε 5-1 στο έκτο game. Ο Τσιτσιπάς κατέκτησε το έβδομο game, κάνοντας το 6-1 και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο.

Stef steps up

2018 Toronto runner-up @steftsitsipas earns his first win over Ugo Humbert, 6-3 6-7(13), 6-1 converting match point #7 to reach the round of 16. #NBO21 pic.twitter.com/pkIc9eaS5P

Tennis TV (@TennisTV) August 11, 2021

Στους “16” θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Ρωσικού εμφυλίου, ανάμεσα στον Ασλάν Καρατσέφ και τον Σεργκέι Χατσάνοφ

“Όλα είναι θέμα μαχητικότητας. Είμαι κάποιος που δεν του αρέσει να τα παρατάει. Δεν ήταν εύκολο σήμερα εκεί έξω. Έπρεπε να κάνω πολλά. Προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό” είπε ο Τσιτσιπάς.

Στα υπόλοιπα βραδινά ματς της Τρίτη, ο Ρέιλι Όπελκα κέρδισε 6-3, 6-4 τον Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ ενώ ο Κάσπερ Ρουντ συνέχισε το αήττητο σερί του (12 νίκες), επικρατώντας 6-3, 3-6, 6-3 του Μάριν Τσίλιτς.

“Please touch me!”

“He smiled at me. He literally smiled!”

@steftsitsipas #NBO21 pic.twitter.com/dqSGl6jm5h

Tennis TV (@TennisTV) August 11, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα