Τζον Μπον Τζόβι σύζυγος: Ήμουν αρκετά έξυπνος για να μη χαλάσω την οικογένειά μου

Ο Τζον Μπον Τζόβι αναφέρθηκε στις απιστίες του, κατά τη διάρκεια του γάμου του με την Ντοροθέα Χάρλεϊ. Ο ροκ σταρ παραδέχτηκε στο ABC ότι «σχεδόν γλίτωσε από φόνο», στον γάμο του και πως η σύζυγός του δεν είχε ιδέα για τις υπόλοιπες γυναίκες που υπήρχαν στη ζωή του. «Στο τσακ γλίτωσα τον φόνο, είχα 100 κορίτσια τότε. Είμαι ροκ σταρ.

Δεν είμαι άγιος, είμαι ο Τζον Μπον Τζόβι», είπε. Πρόσθεσε ότι ήταν «αρκετά έξυπνος» για να μη μιλήσει για τις άλλες γυναίκες στη ζωή του και χαλάσει την οικογένειά του και «αρκετά ειλικρινής» για να παραδεχτεί ότι δεν ήταν άγιος.

Jon Bon Jovi admits he had ‘100 girls in my life’ in early rock star days https://t.co/rBewpiaiBp pic.twitter.com/ZjFFWcqg1e

New York Post (@nypost) April 30, 2024

«Θα έβαζα ποτέ σε κίνδυνο την οικογένειά μου για να επιβεβαιώσω αυτόν τον νάρκισσο που είχα μέσα μου; Τι ηλίθιο πράγμα για να κάνει κανείς. Γιατί να υπερβάλλει τόσο ένας άντρας και να τροφοδοτήσει όλη αυτή την πυρκαγιά; Απλά δεν αξίζει τον κόπο», τόνισε. Για τη σύζυγό του μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Ήταν πάντοτε εκεί να μου βάζει μυαλό, όταν έπρεπε. Ήταν επίσης, εκεί όταν έπεφτα, όπως κι εγώ είμαι εδώ για εκείνη, όταν πέφτει. Ανεξάρτητα από το πού έφτασε η καριέρα μου, τα σκαμπανεβάσματά μας, πήγαμε εκεί μαζί».

Ο Μπον Τζόβι έχει τέσσερα με την Χάρλεϊ, με τη οποία είναι μαζί από το 1989.

Ο κινηματογραφικός γάμος του Jon Bon Jovi με την αγαπημένη του, Dorothea που σόκαρε τους πάντες

Ο frontman των Bon Jovi, 62 ετών, και η αγαπημένη του από το γυμνάσιο Dorothea, 61 ετών, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Απρίλιο του 1989, πέντε χρόνια αφότου ο ίδιος έγινε διάσημος με το ντεμπούτο single του συγκροτήματος «Runaway». Παρά την επιτυχία των σουξέ τους, Slippery When Wet και New Jersey, ο Bon Jovi θυμάται ότι πήρε την απόφαση να ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης σε κλάσματα δευτερολέπτου, ενώ «απολάμβαναν μια στιγμή», όταν βρισκόταν σε περιοδεία εκείνη την εποχή. «Ήμασταν στο Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, το συγκρότημα βρισκόταν σε περιοδεία στο Νιου Τζέρσεϊ, και αν ανοίγατε τις κουρτίνες του δωματίου του ξενοδοχείου μου, υπήρχε μια μεγάλη διαφημιστική πινακίδα με εμάς τους πέντε [τα μέλη του συγκροτήματος Bon Jovi] να κοιτάμε το παράθυρό μου», θυμάται ο Bon Jovi.

«Η χαρά είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψεις, σωστά; Η ευτυχία είναι το αποτέλεσμα αυτού που κάνεις. Δεν έχει να κάνει πια με το να αδράξεις τη μέρα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις τη μέρα». «Ήμουν με την κοπέλα μου, που τότε ήταν η αρραβωνιαστικιά μου, και είχαμε ρεπό και είπα: «Χρειάζομαι ένα υψηλότερο high – έχω μια ιδέα. Ας πάμε στο Λας Βέγκας τώρα. Και εκείνη είπε, «Τώρα;» Εγώ απάντησα: «Τώρα». Και έτσι, το νεαρό ζευγάρι κατευθύνθηκε προς την Sin City, όπου «ο ταξιτζής ήταν ο μάρτυρας μας», καθώς είπαν το «ναι», θυμάται ο ίδιος.

«Αυτό που μου έδινε τόση ευχαρίστηση είχε σβήσει»

Μόλις η είδηση δημοσιοποιήθηκε, «σόκαρε πολύ κόσμο – σόκαρε σχεδόν τους πάντες: το συγκρότημα, τη διεύθυνση, τους ατζέντηδες, τους δικηγόρους, τους γονείς, ό,τι θέλετε», θυμάται ο Bon Jovi. «Είναι κρίμα γιατί θα έπρεπε να ήταν μια όμορφη στιγμή, αλλά αφού το κάναμε, ο κόσμος προσπαθούσε να μας το πάρει, μέχρι που σηκώθηκα και είπα: «Για μισό λεπτό, γιατί ζούμε τη ζωή μας για κάποιον άλλο;». Και 35 χρόνια αργότερα, είμαστε ακόμα παντρεμένοι». Αναπολώντας, «τα καταφέραμε σωστά την πρώτη φορά», λέει ο νικητής του Grammy, ο οποίος αφηγείται την ιστορία της αγάπης τους στη νέα του ντοκιμαντέρ στο Hulu, «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story».

Το ζευγάρι έχει απολαύσει πολλές ευτυχισμένες στιγμές μαζί όλα αυτά τα χρόνια, μεταξύ των οποίων και το μεγάλωμα τεσσάρων παιδιών μαζί: την κόρη Stephanie, 30 ετών, και τους γιους Jesse, 29 ετών, Jake, 21 ετών, και Romeo, 20 ετών. Και το 2006, ξεκίνησαν μαζί το JBJ Soul Foundation, ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που προσφέρει προσιτές κατοικίες και γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη. Η Dorothea έχει επίσης στηρίξει τον Bon Jovi σε δύσκολες στιγμές, συμπεριλαμβανομένων των πρόσφατων προβλημάτων με τις φωνητικές χορδές που σχεδόν του στέρησαν τη φωνή. Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στις φωνητικές χορδές που επηρέαζαν την απόδοσή του και σχεδόν τον ανάγκασαν να αποσυρθεί. «Αυτό που μου έδινε τόση ευχαρίστηση είχε σβήσει», σχολιάζει ο Bon Jovi. «Η χαρά είναι κάτι για το οποίο πρέπει να δουλέψεις, σωστά; Η ευτυχία είναι το αποτέλεσμα αυτού που κάνεις. Δεν έχει να κάνει πια με το να αδράξεις τη μέρα. Νομίζω ότι έχει να κάνει με το να αγκαλιάζεις τη μέρα».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζον Μπον Τζόβι, Ήμουν,tzon bon tzovi, imoun