Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ δίκη: “Ποτέ δε χτύπησα γυναίκα στη ζωη μου”

Ο Τζόνι Ντεπ κατέθεσε στο δικαστήριο, όπου διεξάγεται η δίκη για τη συκοφαντική δυσφήμηση ύψους 50 εκατομμυρίων δολαρίων ανάμεσα σε αυτόν και την πρώην γυναίκα του, Άμπερ Χερντ, η οποία τον κατηγορεί, πως την κακοποίησε. «Πριν από περίπου έξι χρόνια, η κυρία Χερντ προέβη σε αυτές τις ανησυχητικές εγκληματικές πράξεις εναντίον μου, που δεν βασίζονταν σε κανένα είδος αλήθειας», είπε ο Ντεπ στο δικαστήριο την Τρίτη, 19 Απριλίου και συνέχισε: «Ήταν ένα απόλυτο σοκ – απλώς δεν χρειαζόταν να πάει προς αυτή την κατεύθυνση, καθώς δεν είχε συμβεί

τίποτα», εξήγησε ο ηθοποιός, αφού χαρακτήρισε τους ισχυρισμούς της Χερντ «ειδεχθείς» και «ανησυχητικούς». «Ποτέ ο ίδιος δεν έφτασα στο σημείο να χτυπήσω την κυρία Χερντ με οποιονδήποτε τρόπο, ούτε έχω χτυπήσει ποτέ καμία γυναίκα στη ζωή μου», πρόσθεσε.

'Truth is the only thing I'm interested in,' Depp said

'But lies build upon lies and build upon lies'

JOHNNY DEPP DEFAMATION TRIAL: https://t.co/p0knrU2Dt2 pic.twitter.com/vJUTxoAetl

Daily Mail Online (@MailOnline) April 19, 2022

Ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά μου

Ο Ντεπ στη συνέχεια, εξήγησε τα κίνητρα της παρουσίας του στο δικαστήριο, που δεν είναι άλλα από το να αποδώσει δικαιοσύνη σχετικά με τα υποτιθέμενα ψέματα της Χερντ. «Εφόσον ήξερα ότι δεν υπήρχε καμία αλήθεια σε τους ισχυρισμούς του Χερντ, ένιωσα ότι είναι ευθύνη μου να υπερασπιστώ όχι μόνο τον εαυτό μου σε αυτή την περίπτωση, αλλά και τα παιδιά μου. Ήθελα να προστατεύσω τα παιδιά μου από αυτό το φρικτό πράγμα που διάβασαν για τον πατέρα τους και που ήταν αναληθές», είπε τέλος ο ηθοποιός.

«Η αλήθεια είναι το μόνο πράγμα που με ενδιαφέρει. Τα ψέματα δεν θα σε βγάλουν πουθενά, αλλά όλα αυτά βασίζονται σε ψέματα. Έχω εμμονή με την αλήθεια» τόνισε ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής»  μιλώντας και για τη δύσκολη ανατροφή του στα χέρια της μητέρας του, κατά τη διάρκεια της εξέτασής του από τους δικηγόρους. Ο ίδιος έκανε λόγο για «λεκτική κακοποίηση, βία και εκφοβισμό» από τη μητέρα του. Σύμφωνα με πηγές της Daily Mail, ο Ντεπ σκοπεύει να πει πώς επηρεάστηκε προσωπικά από τον πικρό χωρισμό του με τη Χερντ. «Δεν πρόκειται να συγκρατηθεί με τα συναισθήματά του» ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του.

Johnny Depp and his legal team shared a CCTV footage in court of his ex-wife Amber Heard in a lift together with actor James Franco and billionaire Elon Muskhttps://t.co/ZOUc5ZqURN

— Hype Malaysia (@HypeMY) April 18, 2022

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο Ντεπ δεν έφτασε με άδεια χέρια στο δικαστήριο. Είχε μαζί του βίντεο, που «καίνε» την Άμπερ Χερντ. Στο ένα βρίσκεται μαζί με τον Τζέιμς Φράνκο, ενώ στο δεύτερο με τον Έλον Μασκ. Σε ορισμένα στιγμιότυπα μάλιστα, η Χερντ φαίνεται να είναι καλυμμένη με μία λευκή κουβέρτα, μη φορώντας κάτι άλλο. Στο βίντεο, που τη δείχνει με τον Μασκ, διακρίνονται κάποιες χειρονομίες, κάπως πιο… προσωπικές.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τζόνι Ντεπ – Άμπερ Χερντ, “Ποτέ,tzoni ntep – aber chernt, “pote