Τζώρτζια Κεφαλά: «Πολιτικοί αντίπαλοι μου ζητούν συγγνώμη γιατί τελικά είμαι σοβαρή»

Η Τζώρτζια Κεφαλά ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα αργά και μίλησε για τον ρόλο της ως βουλευτής. «Αισθάνομαι ακόμα την ανάγκη να κάνω πιρουέτες και στο λεωφορείο. Έρχονται αντίπαλοι και μου λένε ότι θέλουν να μου ζητήσουν συγγνώμη, τελικά είσαι σοβαρή. Έχει πολύ ενδιαφέρον και κοινωνικά και προσωπικά για την ευκολία να κρίνουμε τους άλλους και έχει να κάνει με την εμφάνιση, τα στερεότυπα

που έχουμε στο κεφάλι μας. Υπάρχει η παρεξήγηση ότι ένας άνθρωπος που μπορεί να χορέψει και να τραγουδήσει δεν είναι σοβαρός.

Δεν έχω καταπιεστεί σε κάτι μέσα στη Βουλή ενδυματολογικά. Δεν θα βάλω κάτι πολύ φανταχτερό. Νομίζω ότι η μεγαλύτερη υποχώρηση που θα μπορούσε να κάνει ένας άνθρωπος είναι στο πώς στέκεται και σκέφτεται. Παρότι πίστευαν ότι θα είμαι μπαχαλάκιας, από μικρό παιδί μου αρέσει να είμαι ευγενής όταν πλησιάζω τους ανθρώπους. Ο πατέρας μου έχει κλάψει γιατί με έχει δει 13 χρονών να μιλάω με αμέριστο ενδιαφέρον με άνθρωπο που είναι στο τελικό στάδιο εξάρτησης από τα ναρκωτικά. Εγώ το θεωρούσα εξαιρετικά ενδιαφέρον, ο πατέρας μου φοβόταν. Δεν έβαζα ποτέ τους ανθρώπους κάτω από τις ταμπέλες. Η γενίκευση είναι η αρχή του ναζισμού. Ο κόσμος ξέρει ότι δεν υπάρχει περίπτωση για ρουσφετάκι ούτε για το παιδί μου, ούτε για τον πατέρα μου. Το θέμα είναι να μην διαιωνιστεί αυτό».

Keywords
Τυχαία Θέματα